Nagyon alul járó 2.

Mocsokfronton a helyzet nem változatlan, hanem romlik. Basahalom-Alsó.

Három hónappal ezelőtt pillantottunk be a debreceni Nagyállomás melletti felüljáró alá. Azóta befejezték a síneken átívelő közút felújítását, a renoválási lendületből azonban csak annyi maradt alább, hogy az októberi fotóinkon látható – árnyékszéknek használt – helyiségeket fémlapokkal zárták le. Ez is egyfajta megoldás. A felújítás utáni időszak másik fejleménye, hogy a hely immáron spontán szemétlerakóként is működik. Az őszi önkormányzati választások kampányhirdetései már eltűntek a debreceni utcákról, csak emlékezetünkben él a győztes szlogen. „Debrecen, a mi otthonunk”. Egyre koszosabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr72632580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lejozsef44 2011.02.04. 09:08:44

Ahelyett, hogy először fényképezgetsz, majd képes vagy kamerázni is, inkább odaállnál és takarítanál, ha ennyire szabja a csőröd. Sok lehet a dolgod a munkahelyeden, ha ilyesmire is van időd.
grat.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.02.04. 09:08:44

pedig ez a szemét egy, max két ember műve. körülbelül ennyi ember kellene, hogy megfogja, és összeszedje a szemetet egy nagy fekete zsákba, és kidobja az első kukába.

Tepsifan · http://kephatas.blog.hu 2011.02.05. 08:41:51

@lejozsef44: és miért kéne Basahalomnak feltakarítani másnak a szemtét?
Ennyi erővel szüntessék meg az AKSD-t mer drága, meg már egy egész hegynyi szemetet hordtak egybe azok a k@cs@g kukások.
Oszt takarítson akinek nem tetszik a gané!

grat. (az észjárásodhoz)

besucher 2011.02.06. 04:49:32

Igazán kitakaríthatnának ott. Nincs olyan sok aluljáró Debrecenben.

Tepsifan · http://kephatas.blog.hu 2011.02.09. 13:39:33

@Tepsifan: lejozsef44 nevű barátunknak nem tetszett a válaszom, ezért szépen telehányta nekem a képhatást a bunkóságaival, így hivatalosan is megvolt a blog életében az első troll :)
De mindig elképedek azon milyen kicsinyes és sekélyes emberek vannak...
süti beállítások módosítása