Légy Te is tűzoltó!

Utánpótlást szervez az egyik debreceni pláza.

A tűzoltók nagyon bátor emberek. Úgy általában is. Mostanság pedig a demonstrációikon bizonyítják, hogy nem félősek. Ha szükségét látják, érdekeik védelmében szembeszállnak a fülkeforradalom kormányával, nem sunnyognak, nem hunyászkodnak, kiállnak az igazukért, felemelt fejjel, nyíltan.

Talán nincs is olyan férfiember, aki gyerekkorában ne akart volna tűzoltó lenni. Aztán ahogy növünk, idősödünk, a többség lassacskán elveszíti bátorságát, belepuhul a rendszerbe, kerüli a veszélyes helyzeteket, de titkon azért még vágyakozik egy bátrabb, férfiasabb, egyenesebb lét után, titkon tűzoltó szeretne lenni.


Első oldalán igen aktuális vezéranyaggal került a cívisvárosi postaládákba a Fórum Debrecen nevet viselő pláza ingyenes reklámújságja. „A Légy Te is tűzoltó! elnevezésű programsorozat egészen a hónap közepéig tart, nem csoda, hiszen a központi téma igen összetett!” – írja a Fórum Magazin. És milyen igazuk van! A központi téma bizony igen összetett, hitelesen illusztrálják ezt a megállapítást a Lánglovagok honlap képgalériáinak fotói a minapi fővárosi demonstrációról.

Légy Te is tűzoltó! – biztat a plázamagazin. Na, összeszedjük maradék bátorságunkat?


A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr52886677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.05.08. 17:35:42

Már szervezik a következő tüntető generációt.

A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.08. 17:35:42

Aki pedig megnyeri a "Ki tud szebben zsidó zászlót égetni?!" versenyt,az külön ösztöndíjat kap.
süti beállítások módosítása