#275

A prostitúció fellegvára

    

Rendőri felszólítás ellenére sem fejezte be a „szexuális magatartásra felhívó viselkedését” a 39 éves nő, ezért előállították, s a bíróság még melegében 20 nap elzárásra ítélte. Példás gyorsaság. Örüljünk?

Miközben Pósán László országgyűlési képviselő újabb hivatást, hitvallást és identitást talált Debrecennek – a magyar feltámadás hitének városa –, az urak nem nagyon akarnak a Nagyerdő irányába tekinteni. Vagy csak suttyomban.

Pedig ott van a nagy élet, a lassan kiszáradó kocsányos tölgyek árnyékában virágzik a prostitúció. Lassan az országos sajtóban is mindennapossá válnak a beszámolók arról, hogy újabb és újabb nőket kapcsol le a rendőrség (Húsz nap elzárást kapott tiltott kéjelgés miattHúsz napig biztosan nem kínálja bájait...). Folyamatos az utánpótlás, mind a négy égtáj irányából, még a szomszédos megyékből is érkeznek a csóró, néhány ezer forintos kurvák.

Debrecen régióközpont, a prostitúció kelet-magyarországi fellegvára.

Mit tesz a városvezetés e kétes hírnév ellenében? Talán majd szól a rendőrségnek, hogy hagyják békén a kurvákat, ne állítsák elő őket, ne adják a bíróság kezére, mert csak rossz híre megy a városnak. És akkor aztán majd mindenki boldog lesz. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr96244019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása