#333

Kádár János aktuálisan

     

Kádár a XX. század legnagyobb magyar politikusa – mondja Moldova György. Meg mások is, de ő könyvet írt ebből az alapállásból, s ezt megünnepelték Debrecenben.

     

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulójára időzíti Kádár Jánosról írt művének megjelenését Moldova György, aki hétfőn maga indította el a könyv gyártását a debreceni Alföldi Nyomdában – adta hírül az MTI

Erről fényképes tudósításban számolt be harmadik oldalán a megyei napilap, a haon.hu pedig 29 fotóbál álló képsorozattal tiszteleg az esemény előtt. Az önkormányzati ingyenes-bedobós honlapja bő és fényképes tudósítást szentel a jeles történésnek, amin azért nem csodálkozhatunk, mert ugyanebben a nyomdában készítik a mindenpostaládás kiadványt.

Így (is) ünneplik itt, az őrvárosban a forradalom kerek évfordulóját.

Megértem én, hogy az üzlet az első, hogy egy nyomda a mai ínséges időkben nem válogathat a munkák között. Bár ebben nem vagyok annyira biztos.

A könyv és szerzője körüli ovációt – és annak lelkes médiatudósítását – azonban egyszerűen ízléstelennek tartom 2006-ban.

Ha már nyomják, akkor nyomjanak csendben. Nem kell sikkantgatni!

     

  (A fotón Moldova mellett György Géza, az Alföldi Nyomda elnök-vezérigazgatója látható.)

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr64243959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása