#452

Kósa-Gyurcsány titkos

    

A miniszterelnök és a polgármester négyszemközti megbeszélése olyan volt, mint amikor házaspárok sugdolóznak éjjel a hitvesi ágyban. Az elhangzottakról idegennek érdeklődni illetlenségnek számít. Így vélekedik Kósa Lajos. Hogy ezt miért nem képes felfogni az intimpistáskodó sajtó?!

    

Tévedtem, amikor esélyt adtam a csendnek. Hangfalakkal is felerősített füttyös-skandálós zaj fogadta Gyurcsány Ferencet a debreceni városháza előtt. Volt sok transzparens, sok árpádsáv és trikolor. Volt tojás- és narancsdobálás. (Ez utóbbinak amúgy nagy hagyománya van Debrecenben, a virágkarneválok egyik kedvelt fellépője az a külföldi facipős társaság, amelyik narancsok dobálásával szokta belopni magát a közönség szívébe.)

Kósa polgármester két napja határozottan leszögeztehogy „a találkozó zavartalanságát semmi sem veszélyezteti”. Ezek után természetes, hogy a vizit befejeztével Debrecen polgármestere az MTI-nek nyilatkozvaproblémamentesnek” nevezte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök debreceni látogatását. A polgármesteri hivatal sajtóközleménye szerint „a hangsúlyozottan szakmai találkozó rendkívül konstruktív keretek között zajlott”. Akkor jó.

A Gyurcsány-ellenes tüntetés résztvevői számáról – elkerülendő a balliber sajtó hamisításait – ajánlatos csak jobbos forrásokból tájékozódni. A Magyar Nemzet Online első beszámolója szerint négy-öt száz fős demonstráló tömeg” fogadta a miniszterelnököt. A HírTv már több mint ezer tüntetőről adott hírt. A fidesz.hu tudósításában pedig az olvasható, hogy „tüntetők ezrei várták” Gyurcsányt.

Levezetésként nézzünk meg néhány tévés beszámolót, az önkormányzati televízió híradójának villamos-kordonos részletét, végül pedig Kósa Lajost a titkos hitvesi suttogásról.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr72243824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása