#476

Cirkusz és kommunista

      

Agyeldobás. Programajánló. Országos és helyi.

      

Egész hétvégén Monty Python Repülő Cirkuszát adja a FilmmúzeumSzombaton reggel kilenctől vasárnap éjfélig 45 részt nyomnak le. A Monty Python rajongóira tehát ne számítsunk ebben a két napban, amennyiben fogják a Filmmúzeumot, ha pedig nincs meg ez a csatornájuk, akkor biztosan beköltöznek valamelyik fogóképes ismerősükhöz. 

Más. Pósán László városi elnök irányításával a kommunizmus áldozataira emlékezik a Fidesz debreceni szervezete vasárnap déltájban, a Melocco-szoborhoz invitálják az embereket. A kommunizmus áldozataival nem viccelődünk, mert nem vagyunk mi Bacsó Péter, ez pedig nem a Tanú

A két program között azért van átfedés. Aki nem hiszi, pillantson bele egy rövidke részletbe:

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr47243798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

civiske 2004.09.28. 17:53:18

Pistika, ha 73-ban születtél, akkor már nézheted Szilvit zuhanyzás közben.

pistika73 2004.09.28. 17:53:18

Veszélyes dolog az ilyen belinkelés... Egy kattitnás, és máris Bódi Szilvit láttam zuhanyozni... Utánna meg kereshettem a vissza gombot a vizespólós lányok közöt!

Ledér 2004.09.28. 17:53:18

PEACE AND LOVE!

civiske 2004.09.28. 17:53:18

Vakapad: Uniszólót a városi médiában látok itten, az tele van győzelmi jelentésekkel. Nem beszéltél az utódpárt mögötti debreceni gazdasági, kulturális és médiaelitről, ezt te hoztad fel és jó lenne tudni, hogy ki-mi az. A debrecenieket a debreceni fideszes véd- és dacszövetség érdekli jobban. Azt írod itten, hogy az ugyanolyan mint a nagy. Ebben nagyon egyetértünk. Minden tolvajnak a kezére kell csapni, akár kisebb vagy nagyobb.

Basahalom 2004.09.28. 17:53:18

A vakapad kódjelű kedves névtelen olvasó a kommentjeiben rendre a blog írójának személyére igyekszik terelni a szót. Szívesen reagálok vádjaira, amenyiben egy létező személlyel lehet szót váltani. Nekem itt van a nevem, lehet tudni, hogy ki vagyok, majd ha neki is itt lesz a neve, s lehet tudni, hogy kicsoda, akkor talán újrakezdhetjük az eszmecserét.
Ha ehhez nincs elég bátorság, akkor sem kívánom, hogy lelépjen, maradjon nyugodtan, a maga hitelével folytassa dolgát.

vakapad 2004.09.28. 17:53:18

cíviske!
Most ezt nehezen fogod bevenni de megpróbálom...
Nem biztos, hogy mindenki hülye aki nem ért egyet a naplótulaj nézőpontjával, főleg ha az súlyosan terhelt ezzel a szánalmas Kósa-fóbiával ami itt túlteng kissé. Mértéke és hőfoka önmagát hitelteleníti.
Aki más véleményen van az fizetett ügynök és máris lejáratja a blogot ? Magán a blogon tett megjegyzéseivel?
Akkor most hogy legyen? Én is álljak be itt a tök unalmas uniszólóba amely a kósadiktátor-pósánhülye-fideszköcsög bermudaháromszögben randalírozik miként visszhang, avagy jelezzem, hogy ennél azért bonyolultabb a világ?
Nehéz ügy mert a hozzád hasonló bigottak tanyáznak itt akik jól elvannak a fent nevezett tempóban.
Akkor a következőt ajánlanám: Kívánságod szerint lelépek erről a helyről, nincs több észrevétel ha a napló gazdája is osztja a véleményed. Ha nem osztja, majd jól ideírja.
Más. Munkáspárt? A gátlás és eszme nélküli gyurcsányok által faképnél hagyott , szélütött idealista kommunisták?
Ártalmatlan bolondok. Ne takargassátok az általam említett posztkomcsi elitet ezekkel a szerencsétlenekkel.
Becsky mint kőgazdag ex-bolsevik !
Nagyon jó!
Ez a kis debreceni fideszes véd-és dacszövetség valóban olyan kicsiben mint a másik nagyban.
Dilemma:Lehet e támadni ezt a kicsit a nagy árnyékából és érdekében?
Jóccakát...

civiske 2004.09.28. 17:53:18

Az semmi! Nézd meg a megemlékezésről készült fényképeket a haonon!!! Pósán mellett pompázik meg koszorúzik Becsky Tibor önkormányzati képviselő (FIDESZ), aki a gengszterváltás előtt a Medicor kiváló szocialista nagyüzem KISZ (Magyar Kommunista Ifjúsági SZövetség) bizottságának szervezési-propagandista titkára volt. Ő is nagy áldozata lehetett a kommunizmusnak!!!

kosalander 2004.09.28. 17:53:18

a Fidesz együtt tüntetett a kommunista párttal tegnap, és még népszavazást is csináltak együtt. erre varrjál gombot!

civiske 2004.09.28. 17:53:18

Neked az a megbizatásod, hogy megpróbáld lejáratni ezt a blogot. Nagyon látszik. Vakapad! Beszélj már valamit az utódpárt mögötti debreceni gazdasági, kulturális és médiaelitről! Hadd lássuk mi is a tényeket.

vakapad 2004.09.28. 17:53:18

Nincsenek már kommunisták akiktől félteni kellene az országot. Vanak viszont egy csinos, masszív tömbbe tömörülve olyanok, akik irányítói és haszonélvezői voltak a diktatúrának, most pedig szintén irányítói és haszonélvezői ennek az un. demokráciának. Szerintem ez a társadalmi igazságosság szempontjából aggályos.
Persze cifrább a kép ha közelebbről nézzük.
Mert vannak itt sokan akik az egypártrendszerből szerettek át az állami vagyon lenyúlásán keresztül a kapitalizmusba. Még érdekesebbek azok, akik '90 körül elszántak küzdöttek a szocializmus buktatásán aztán meg simán besimultak az utódpárt mögötti gazdasági, kultúrális és médiaelitbe.
Bocs, hogy ezt pont itt írom. Ne vegye sértésnek a napló gazdája.

donricardo 2004.09.28. 17:53:18

(ja de... nem rossz sző!) wehhehe... (bocs a szpemmelésért Basahalom, nyugodtan töröld mindkettőt...)

donricardo 2004.09.28. 17:53:18

nem vagyok egy nagyon logikátlan gyerek (vagy mégis?!), de nem tudom követni a kommented "koldus". elmagyarázná nekem valaki, hogy miről is van szó?! ha lehet olyan részletességgel, mintha egy kétévesnek magyarázná...
(nem viccelődöm, tényleg nem jött le a magva...)

koldus 2004.09.28. 17:53:18

Kedves Giros!
Kérlek, ne felezz! Az amire te gondolsz nem a magyar társadalom fele, hanem másnak, és ott az egész olyan, amilyennek te látod. A maradék, józan tömeg megérdemli azt a tiszeteletet, hogy ne soroljuk bele ebbe a dagonyázó masszába.

giros 2004.09.28. 17:53:18

Sajnos nekünk nem jön a FM, pedig elvetemült Monty Python fan vagyok :(

A párhuzam pedig tökéletes, a Fidesz pontosan ilyenné tette a magyar társadalom egyik felét.

Razide 2004.09.28. 17:53:18

Huh, ez a párhuzam... :-D
süti beállítások módosítása