#480

Játsszunk gyurcsányosat! 

Gyurcsány anyukája az esti fürdéskor vette észre, hogy a fia karja és lába telis tele kék és zöld foltokkal. A fiú hosszú faggatódzás után árulta el, hogy megverték. 

A srác nem tartozik az osztály közkedvelt diákjai közé, talán ezért is vette örömmel, hogy társai játszani hívják. Gyurcsányosat! A szereposztás szerint ő volt a miniszterelnök, három haverja rendőr, a többiek meg a tüntetők. A játék a tévék híradásaiból jól ismert ordítozással kezdődött (a legfinomabb: Gyurcsány takarodj!), majd a tüntetők a terem sarkába – ott volt a Parlament – szorították a miniszterelnököt és az őt védelmező három rendőrt, és rendesen helybenhagyták őket. 

Történt mindez 2007 februárjában, egy debreceni általános iskola ötödik osztályában. (Az én gyermekkorom szebb volt, mi egykoron Zorrót és a Tenkes kapitányát reprodukálva ütöttük egymást.)

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr70243794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bucsek 2004.09.28. 17:53:18

Ez nem ér meg egy posztot. Ez az élet. Maximum a BolgárGyörgynél sopánkodhatnak a munkásőr betelefonálók egy ilyen témán...

bachterman 2004.09.28. 17:53:18

mi knájt rájdereset játszottunk. turbó hajtás, pajti! meg a gi-joe-k...

Marosán 2004.09.28. 17:53:18

Amugy ez az élett Babocsai néni ! Már valoságban is püfölik a hazafiak a pógárokat , csak szoljatok kedveseim és megyünk mi segitünk rajtatok. Azt anyira el tudtátok mondani , hogy amit a komunisták csináltak az szar és most ez milyen ? Ez nem szar ?

drc 2004.09.28. 17:53:18

a) meghúztátok a pájeszát? micsoda egy antiszemita banda... :)

b) eredetileg nem úgy volt, hogy a rendőrök verték a tüntetőket? a Gyurcsány meg ott se volt, csak az Orbán, de az is lelépett időben...

Marosán 2004.09.28. 17:53:18

Ez jó , simán meg huztuk a pajjeszét a többieknek , az se volt rossz . Biztos eljön az a világ mikor a mostani elit gyerekei majd egymász herélik ki az iskolába , a mi proli gyerekeink nem lesznek ott mert már réges régen ki lesznek közösitve .
süti beállítások módosítása