#511

Ki van a képen?

 

Kvízműsorunk folytatódik.

 

Mint előbbmár megint irodalom. Ha már tegnap volt a költészet napja, akkor illendő valamit virítani azoknak a sajtóorgánumoknak is, amelyek egyébként magasról lesajnálják a kultúrát. Húsvétkor ugyanis a nyulakról írunk, április 11. apropóján meg a költőkről. Ki van pipálva.

Nem szaporítanám a szót, mert annyit nem érdemel a szerkesztői alkalmatlanság, mégis bántó az alábbi példában tetten érhető méltánytalanság, tehát: a régió vezető portálja, a Hajdú Online rövidke fényképes információval két legyet ütött egy csapásraEgyrészt hírt adott arról, hogy Aczél Gézának egy hónapja volt a 60. születésnapja, április 15-én vendége lesz a 14. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Születésnapi Irodalmi Szalon elnevezésű rendezvényének. (Többek között Szabó Magda és Sánta Ferenc társaságában – ezt már én teszem hozzá.) Másrészt megjelent a vissza(galopp) című legújabb kötete.

A Hajdú Online fotóval is illusztrálja a cikkecskét kívül és belül. Már csak az a kérdés, hogy ki lehet a képen, mert nem Aczél Géza, az biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr91243758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koldus 2004.09.28. 17:53:18

Lehet, hogy tévedek? Mintha Kányádi Sándor képét lenne..?!

PozAko 2004.09.28. 17:53:18

A kérdés jó, nekem se ismerős. De a figura még arcdublőrnek se lett volna jó, legalábbis ha jól emlékszem Géza bá' arcára (a héten találkoztam vele ;).
Annél is inkább érthetetlen a dolog, mert a debreceni egypercesben (H-B-i Napló) sikerült helyes képet betenni róla.

Basahalom 2004.09.28. 17:53:18

UPDATE: A haon szerkesztői kicserélték a fotót. Úgy tűnik, van némi értelme a blogírásnak.
A kérdés azonban továbbra is kérdés: kit néztek Aczél Gézának? Ki van a képen?

Szakály György 2004.09.28. 17:53:18

Szerintem Ő Aczél Géza arcdublőre.
süti beállítások módosítása