#520

Gyermek-pornó-pletyka

 

Van, aki tud a sorok között olvasni. Másnak sorok és közeik sem kellenek az olvasáshoz. Majdnem tudják, hogy ki a gyermekpornó-ügyben érintett képviselő. Azt meg végképp tudják, hogy melyik párt képviselője volt. A rekordkörnyékező DJ meg bealudt.

 

Két nagy híre volt a mögöttünk lévő felemás – mert szombaton dolgozós – wíkendnek, megint tele volt a város nevével az országos média.

1. Volt önkormányzati képviselő is van a debreceni gyermekpornó-botrány vádlottjai közöttNa ki az? Az okos cívisek hamar kikövetkeztették az illető pártállását. Most ideidézem a logikai sort úgy, ahogy hallottam: Beszámolt-e az országos sajtót érdeklő ügyről a helyi önkormányzati média? Nem. Miről nem szokott tudósítani a köztulajdonban lévő helyi sajtó? Ami kínos a város vezetőinek és a várost irányító pártnak. Melyik párt irányítja a várost, milyen pártállásúak a városvezetők? Fideszesek. Akkor melyik párt önkormányzati képviselője volt a gyermekpornós?

Hát így élesíti az elmét az agymosásra berendezkedett propagandasajtó.

2. Pap Béla, a világrekordra törekvő DJ pedig 83 és fél óra tekerés után állva bealudtígy hát maradt a korábbi csúcs, a 85 órás, ami nem az övé. Sajnos, ez sem sikerült, mint ahogy a foci EB-s pályázatunk sem jött beDebrecen nem került fel a világ legalvászavarosabb DJ-inek térképére. Állítólag ennek is Gyurcsány az oka.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr8243747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicamica 2004.09.28. 17:53:18

Ki lehet az a gyermekszerető debreceni képviselő% Csak azért, hogy ne hívjam meg az óvodánkba a mikulásnapi ünnepségre.
süti beállítások módosítása