#548

Kádár János él!

 

Ebben egyetért az országos pártalelnökké választott debreceni polgármester és az SZDSZ megyei elnöke.

 

Kósa Lajos a Fidesz hét végi kongresszusán elmondott beszédében 26 (azaz huszonhat) alkalommal vette szájára Kádár nevét. Azt mondta például, hogy „akárki is volt, aki sírrablóként a Kádár sírját kirabolta, mégiscsak a szimbólumok világában ma már elmondható, Kádár János sincs a sírjában. Nincsen eltemetve, itt van közöttünk, nem tudjuk hol.”

Gadus István, a liberális párt megyei elnöke, debreceni önkormányzati képviselője tegnapi sajtótájékoztatóján segítségére sietett a polgármesternek: „megvan tehát Kádár János, és egyetértünk Kósa Lajossal, itt van, itt él közöttünk. Ha meg akarja találni, nem kell sokáig keresgélnie, elég tükörbe néznie a Piac u. 20. alatt.”

Hogy miért azonos Kósa Lajos Kádár Jánossal? Ennek teljes kibontását egyedül az SZDSZ honlapján olvashatjuk el. A debreceni önkormányzati média pedig végzi a dolgát: említést sem tesz a liberális politikus sajtótájékoztatójáról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr34243712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaf 2004.09.28. 17:53:18

vakond, puliszka, ha arra gondoltok, hogy Gadusnak mennie kellene a párt éléről, akkor tévedtek. nagy hiba lenne, hiszen ezzel az utolsó liberális is bedobná a törölközöt Debrecenben. ha Gadus megy, soha többet senkit nem találnának a helyére, be lehetne zárni az irodát, oszt jónapot. egy kezemen össze tudom számolni, hány szdsz-es van Debrecenben. sztem Gadus is csak azért az, mert amikor ment még a párt szekere, oda állt, oszt ott ragadt. biztos vagyok benne, ha éppen a Szivacsban iszik 1998 őszén, akkor ma Kósa tanácsadója lenne. szar városvezetésnek szar az ellenzéke, ennyi

puliszka 2004.09.28. 17:53:18

Egy kis emlékezetfrissítés, kedves vakond! Gadus a sajtószabadság napján a DTV székháza előtt szemétbe dobta a debreceni médiát. Na, ez volt élete legnagyobb dobása eddig! De hasznos dologra én sem emlékszem!

kosalander 2004.09.28. 17:53:18

tanácsolnám, hogy te se üldöztesd magad, bég

b.é.g. 2004.09.28. 17:53:18

Igazad van! Pusztuljon az ellenzék! Egypártrendszert Debrecenbe! Aki kritizálni meri a vezetést, azt le kell alázni, aztán internálni kell!
Ha kérhetnék egy kis protekciót, engem ne Recskre vitessetek 2010 után, mert utálom a köveket. Jobban szeretnék a Hortobágyon árpádházi kölest termeszteni vagy turulfiókákat eregetni.

vakond 2004.09.28. 17:53:18

Ez a gadus egyre nagyobb seggfej kezd lenni amióta nem a város alkalmazottja, folyton Kósát mószerolja.
gadus 1990 óta ott sertepertél a városháza körül, 8 évig volt a korábbi polgármester bizalmi embere. Módja lett volna beírni magát Debrecen politikatörténetébe de én nem emlékszem semmilyen teljesítményére ami őt emlékezetessé teszi. Ha nem számítjuk azt a kis "költségtérítést" amit a balmazújvárosi csatornaberházás kapcsán kiérdemelt.

puliszka 2004.09.28. 17:53:18

Gadus téved! Nem tudja, mi van a Kádár-sírban! Fejetlenség!

Obszi 2004.09.28. 17:53:18

Milyen alapon dönthetnek a helyi szerkesztők arról, hogy melyik párt tájékoztatójáról adnak hírt a debrecenieknek?
Azokról nem, amelyek nem parlamenti pártok? A szadi az.
Azokról nem, amiknek nincs önkormányzati képviselőjük? A szadinak van.
Azokról nem, ahol bírálják a polgármestert? Hát...

nyaf 2004.09.28. 17:53:18

bár kétségtelenül igazad van abban, hogy a helyi média szolgalelkű, de azért nem kell kifutni minden bukott politikus sajtótájékoztatójára
süti beállítások módosítása