#549

Hillary dalai

 

Beleszóltam a kampányba!

 

A vajszínű árnyalatot azért (is) jó olvasni, mert kiszakít a honi hülyeségből.

Megasztár elődöntő címmel most Hillary Clinton honlapjára vezetett el kedvenc blogom, ahol lakosságilag lehet szavazni arra, hogy kilenc – többnyire kiváló – muzsikából mi legyen Hillary kampánydala az elnök(jelölt)ségért folyó küzdelemben.

Nagy ötlet! Bár nincs igazán jelentősége döntésének, mégis úgy érezheti az amerikai polgár, hogy valamit hozzátett favorizált politikusának kampányához. Nem kell semmiben sem szaértőnek lennie, elegendő, ha nem süket, aztán a különböző stílusú számokból kiválasztja a neki legtetszőbbet. Úgy érezheti, hogy szükség van rá, hogy számít a szava.

Annyira fellelkesültem, hogy magam is nyomtam egy voksot. Emberek! Ha úgy érzitek, hogy itthon nem szólhattok bele a falutok-városotok-országotok dolgaiba, hogy itthon a fene sem kiváncsi a véleményetekre, akkor látogassatok el Hillary honlapjáraés nyomjatok ti is egyet!  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr61243711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A_vajszinu_arnyalat. 2004.09.28. 17:53:18

Egyebkent meg... nahat... egyik kedvenc... (pirul)

A_vajszinu_arnyalat. 2004.09.28. 17:53:18

#1 ...ahhoz eloszor ugye meg koll valasztani Hillary-t... haaat, nem tom...

Marosán 2004.09.28. 17:53:18

Mivé lett a világ .. spanyol a másik választható nyelv .. ki gondoltam még 50 éve , hgya nyalizni kell majd a dél-amerikaiaknak... Ja mármint Hillary honlapján

Szakály György 2004.09.28. 17:53:18

Jaj, szegény fehér házi gyakornok srácoknak! Most ők jönnek sorra az ovális asztal alatt.
süti beállítások módosítása