#592

Hullafotó és blogajánló

Levelet kaptam lájf. És új hold a cívis égen.

Igen kedves kollegiális ismerősöm, név szerint Miki írt ismét. Éles szemű médiafogyasztóként már gyarapított itt tartalmat (Az emlős cápa esete a magyar médiával, Fennakadva a fán), köszönet érte. Mostani levelét szó szerint idekopírozom:

Te sem tudsz elképzelni egy vízbefulladt embert? Azt hittem, kezdem megszokni, hogy a haonon (ill. hát az Infrom Média „sejtjein”) mindent illusztrációval kell ellátni, mert a kedves olvasó másképp már el sem tud olvasni egy cikket, ezért ha pl. dinós cikk van, akkor legalább egy T-rexet a Jurassic Parkból vagy egy kedves Denver rajzfilmdinófigurát illik odabiggyeszteni, ha éppen az Inform Média fotóriportere nem tudott képeket készíteni. De könyörgöm, ha egy ember vízbefúlásáról szól a cikk, miért kell egy vízbefúlt ember képével díszíteni a hírt, de ha mégis, akkor nem kéne odaírni, hogy a „kép csak illusztráció”, de ha nem illusztráció, hanem maga a megboldogult van a képen, akkor mondjuk morbid. Én legalábbis nem szeretném mondjuk a nagyapám hulláját nézegetni.

Más. Új blog tűnt fel a debreceni égboltozaton, több is. Ma egy igen színvonalas produkcióra szeretném felhívni a Basahalom olvasóinak figyelmét. A Holdrabló stílusa igen élvezetes, bejegyzéseit finoman fanyar humor, alapos tájékozottság, mindenféle szélsőségektől mentes nyitottság jellemzi. Nem tudom, ki ő, de a blogszférában ez nem is annyira lényeges. Hosszú blogéletet, Holdrabló!

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr79243649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hold 2004.09.28. 17:53:18

Hú! Nagyon köszönöm a pozitív ajánlót. Nem tagadom, feldobtad a napomat! Hasonló jókat, lendületet és kitartást, Kedves Basa Mester!
süti beállítások módosítása