Önkéntes városmarketing

Felkerült két kellemes új videó Debrecenről a nagy megosztóra. Dicséretes dolog. Az aláfestő zene különösen ajánlott vértolultaknak, hogy megnyugodjanak.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr26243571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ejg 2004.09.28. 17:53:18

A Déri teret bemutató film egyike azoknak amelyek a Debrecenben folyó mozgóképgyártó tanfolyamon készültek.
Sok hasonló filmet volt alkalmam megnézni és mondhatom számos olyan film van ami, a szemnek és léleknek egyaránt gyönyörűséget okoz. Természetesen egyik sem tökéletets, de rendelkeznek egy olyan bájjal, amit profi filmalkotók ritkán kapnak el. Ha meg tudom szerezni a készítők hozzájárulását - mert néhányuk igen szerény - akkor a publikum is mazsolázhat kedvére valót az eddigi 6 évfolyam alkotásaiból.
Üdv: EJG

nemlak 2004.09.28. 17:53:18

ha jól látom, ugyanaz csinálta ezeket, mint aki a múltkori lokisat, ez nem baj, csak mondom

Szabobe 2004.09.28. 17:53:18

Sok hasonló civil videó kellene, de nemcsak a legismertebb helyekről (Kósa tér pl.). Mert sok külföldi a Youtube-on is tájékozódik, mielőtt elmegy valahová. A városvezetés helyében külön támogatnám a debreceni amatőr videósokat.
süti beállítások módosítása