Rossz hírek a jó világból

Városrombolás, anyázó önkormányzati képviselő, üzleti leszámolás, elutasított áramütéses gyermek. Négy anyag az elmúlt 24 órából. Aki jó hírekre vágyik, máshol keresse.

 

A sok átalakításnak, rombolásnak köszönhetően a városkép annyira megváltozott, hogy gyakran a helyiek sem tudják pontosan megmutatni az óváros helyét. Az ugyanis nem a Nagytemplom környéke, hanem az épp most végnapjait élő Péterfia utca környékére esik. A hírek szerint a Pétefia, a Rákóczi és a Hunyadi utca által határolt, eddig kisvárosias területet egy pláza hivatott majd modernizálni. (Debrecenben újabb pláza épül

 

Kabaréba illő jelenet tanúi lehettek a vásárlók hétfőn egy belvárosi parkolóban. Két sofőr veszett össze egy hirtelen felszabadult parkolóhelyen. A helyi önkormányzat egy ismert képviselője ugrált a helyére bevágó kocsi mellett, s hangosan fenyegetőzött. A másik fél, egy idősebb építész kínjában egy biztonsági őrt hívott segítségül. (Anyázott Kozlok képviselő)

 

Mi, debreceniek, büszkék vagyunk városunkra, és annak liberalizmusáról híres vezetőségére. Hogy ez az idilli kép mennyire van vagy nincs így, példa lehet az autó, amelyik igenis kaphat négy defektet Debrecenben egyszerre, habár mi (és Önök is joggal) azt gondolhatnánk, hogy az csak a mesében létezik. (Konkurenciairtás hatalmi szóval)


A mentőhelikopter gyakorlatilag azonnal megérkezett, utána viszont 38 percig nem repült tovább. Amikor pedig elindult, a negyven kilométerre lévő Debrecen helyett háromszor olyan messze, Miskolcra vitték a sérült gyereket. Hogy miért vártak több mint háromnegyedórát a szállítással, és miért a messzebbi kórházba vitték, arról a mentőszolgálat annyit közölt: miközben komplex ellátásban részesítették a súlyosan sérült gyermeket, megszervezték a kórházban történő ellátását. Erre azért volt szükség, mert a debreceni kórház nem vállalta a gyermeket - áll a mentők közleményében. (Áramütést szenvedett, de megkésve szállították el a kisfiút)

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr37268148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2007.12.18. 15:04:30

Sztem ilyenkor érezhető a sajtó "színvonala", vélhető, hogy ki fog derülni, hogy ' nem ott, nem akkor, nem úgy és nem az' történt, amit eddig olvastunk.Kéne már egy igazi tényfeltáró, oknyomozó (vagymiafranc) újságíró a környékre, mermostnincs.

levin 2007.12.19. 04:38:18

Azt hiszem, a mi városunknál senki nem tesz többet az értelmi fogyatékosokért: a városüzemeltetésben-tervezésben ad nekik munkát.
buvar.blog.hu/2007/12/18/debrecen_az_eselyegyenlosegert
süti beállítások módosítása