Fakutya – médiatengely

Lehet irigykedni, mert van rá ok.


Nagyvárad lélekszáma nagyjából annyi, mint Debrecené. Nagyváradon öt napilap jelenik meg (ebből kettő magyar nyelvű), Debrecenben csak egy. Nagyváradon több hetilap verseng a standokon az olvasókért, Debrecenben egyetlen egy sem. Hét vége lévén, itt most elmarad az okok mélyebb elemzése, a sajtó tágasságának vagy szűkösségének és a helyi demokrácia állapotainak összefüggését taglaló vizsgálódás. Hét vége lévén ma a nagyváradi Fakutyát köszönthetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr66321857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PozAko · http://pozako.freeblog.hu 2008.02.13. 16:48:14

Nekem tényleg hiányzik még egy napi lap ebből a városból, vagy ha az nem megy, egy normális, sűrű frissítésű lokális internetes portál is megfelelne (RSS-e ;). A kérdés az, hogy lenne-e hozzá elég újságíró, mert a mostani próbálkozások elég vékonyak...
süti beállítások módosítása