#362

Tar Sándor után, szabadon

Szombaton II. Tar-túra – programajánló. 

Szeretettel meghívom a II. TAR-TÚRA – Tar Sándor után, szabadon – elnevezésű sétánkra, amelyet a tavaly elhunyt Tar Sándor író emlékére tartunk hat debreceni kocsmában, az író által gyakran látogatott helyeken. Célunk, hogy emlékezzünk és emlékeztessünk Tar Sándorra, hogy megidézzük szellemiségét és felidézzük életművét, amely az ezredforduló Magyarországán szegénységben, kiszolgáltatottságban és megnyomorítottságban élők halhatatlan irodalmi emlékműve. A hat helyszínen a résztvevők – az író emlékére  – koccintanak egymással. A fogyasztás önköltséges.

A II. TAR-TÚRA 2006. szeptember 30-án, szombaton reggel 10 órakor kezdődik a Csapó utca elején található Turmix Bárban, és az István utcai Ádám presszóban fejeződik be, ahol egy tál gulyásleves várja a megfáradt túrázókat. Az érdeklődők a túra bármelyik állomásán csatlakozhatnak.

Útvonal: 1. Turmix Bár (Csapó utca), 2. Unplugged (volt Lilla - Hunyadi utca), 3. Prémium (volt Moulin Rouge) Söröző (Mester utca és Böszörményi utca kereszteződése), 4. Dorottya (Kishegyesi és Dorottya utca kereszteződése), 5. Balszélső (volt Paksi) Söröző (Kishegyesi és Derék utca kereszteződése), 6. Ádám presszó (István utca és Király utca sarka) – Az Ex-Symposion Tar Sándor különszámát bemutatják a szerkesztők.

Célunk, hogy a kezdeményezés jövőre is folytatódjon, Debrecenben legyen hagyomány az őszi (szeptember végi, október eleji) Tar-túra megrendezése. 

Debrecen, 2006. szeptember 25. 

A szervezők nevében szeretettel várlak! 

Giczey Péter túravezető, az Együtt Debrecenért Egyesület elnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr77243921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása