Wass Albert-tojás, hímes

Tar fiúk festenek tojást a plázának. Meghatódunk. 

Celebek festettek hatalmas tojásokat a Fórum Debrecen (immáron közkeletű nevén: Latinovits Erőműfelkérésére. Olyan nagy hírességek ragadtak ecsetet a pláza szavára, mint például Fésüs NellyGombos Edina, Hajdu Steve, Bódi Sylvi, Pálffy István, Schell JuditNáray Tamás,Tom Taylor és LOKI szurkolói.

Nem megkérdőjelezve a többiek nagyságát, az utolsónak említett celebet, a LOKI szurkolókat emelem ki. Egyrészt azért, mert a kemény fiúk nem restelltek részt venni ebben a jótékonysági akcióbanegyüttműködtek egy általuk elítélt álságos és multinacionális kereskedelmi intézménnyel, női módon tojásfestésre adták tar fejüket a kemény legények. Másrészt azért, mert mégsem tagadták meg önnön magukat, s míg a nagy tojás egyik felére Kossuthot kanyarították, a másik oldalán Wass Albert előtt tisztelegtek arcképével és egy versének (A láthatatlan lobogó) idézetével.

Pláza? Biznisz? Celebek? Wass Albert? Lobogómarkolás? Szurkolói keménymag? Húsvét?

Mindehhez mit szólna Krisztus, ha éppen Debrecenbe vetődve körbepillantana megváltottjain? Ő feltámadt. A többiért mi vagyunk a felelősek.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr971062106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

East69 2009.04.14. 10:35:28

Üdv Basa...!

Örülök, hogy megszaporodtak a bejegyzések!

Ez mindent elmond 2009 Debrecenéről:
"Pláza? Biznisz? Celebek? Wass Albert? Lobogómarkolás? Szurkolói keménymag? Húsvét?"

Tepsifan · http://kephatas.blog.hu 2009.04.14. 14:17:43

Engem az érdekel, hogy kik fognak ezen a lótojáson felváltva üldögélni, hogy kikeljen?

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.04.14. 16:59:49

szívderítő, hogy a B-közép ennyire érdeklődik a "szép"irodalom után... csak azt nem értem vaj' miért nem Petőfi, Arany, Kölcsey jutott eszükbe elsőnek?

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.04.14. 19:12:28

a többi médiagëci mit alkotott? azt lehet tudni?

Hegedus 2009.04.15. 21:33:40

Kedves Basahalom!Csak annyit fűznék ehhez az íráshoz, hogy én újságírónak tanulok és az első dolgok között amit megtanultunk az volt hogy mielőtt írok valamit, végig gondoljuk, hogy mit is akarunk kihozni és milyen következménye lehet ennek. Ez szerintem egy egész fontos dolog, de itt ennek valahogy semmi jelét nem látom.

Basahalom boulevard · http://www.basahalom.hu 2009.04.16. 02:43:00

@Hegedus: Kedves Hegedus! Nem tudom, hol folytatja újságírói studiumait, de minden bizonnyal képzett tanáraik arra is okítják önöket, hogy az írás tudományának megtanulása mellett igen fontos az értő olvasás képességének elsajátítása. (Nem mellékesen engedjen meg annyi megjegyzést, hogy egy leendő újságírónak illene ismernie a központozás szabályait is.) Sok sikert pályájához!

Hegedus 2009.04.16. 17:01:51

@Basahalom boulevard:
A zárójeles résszel egyetértek, azt elismerem. Ennek oka leginkább az indulat volt amit keltett az írás, pontosabban egy része. Valahogy nekem úgy tűnt mintha "celebnek" minősítené a szurkolókat.Számomra ez volt elég fura.
Gondolok itt erre:
"az utolsónak említett celebet, a LOKI szurkolókat emelem ki."

Ennyi lenne az észrevételem.Egyébként a tojás nagyon jól sikerült!

9mmPara 2009.04.16. 23:17:37

@Basahalom boulevard: Kedves Basa! Egy újságíró ír. Ha olvasna is, akkor már olvasó lenne, ami egészen más minőség. Nem szabad túlzott elvárásokat támasztani.

MaxWeb 2009.04.24. 18:32:53

Tegnap valami hatalmas csoda történt! A debreceni sajtóban megjelent egy olyan írás, ami a városvezetést és közlekedési vállalatát is kiosztja. "A rossz kommunikációba sokan belebuktak már!" -olvasható benne. Kicsit olyan ebben a cívisvárosi közegben az írás, mintha a szerző a halálra készülne és kitálal. (Vajon él még?) :) Íme a cikk: www.eszaon.hu/tomegkozlekedes/A_DKV_titkos_ereklyei_es_ami_mogotte_van/16145/ Amúgy tejesen igaz! A városvezetés igazán példát mutathatna a debrecenieknek, továbbá szánalmas a DKV kommunikációja! Nem akartam elhinni, hogy van ilyen: hamarabb kiküldte a DKV a szocik sajtótájékoztatójára a reagálást, mint ahogyan a sajtótájékoztatónak vége lett volna. Hogy lehet ekkora marha egy cég és egy város!? Nevetséges az egész!

MALVINA · http://komedias.blogspot.com 2009.05.02. 20:04:00

Na, erre mondják, hogy ez még viccnek is rossz! Ráadásul még randa is!

Tepsifannak üzenem, hogy késő bánat, már kikeltek és most próbálják megfesteni, miből is! ::)))

Ivány 2009.07.16. 13:27:18

Mi a baj Wass Alberttel?
Nem értem, én mi megy Debrecenben...
süti beállítások módosítása