A pedofilia határán

A világhálón, tudjuk, rengeteg a szemét. Aki abban akar turkálni, megteheti, ez az eddigi legszabadabb, legnyitottabb médium, nosza, lehet válogatni a virtuális svédasztalról, vagy inkább a kukahegyből. Vannak, persze, készséges portálok, nem hagyják kóborolni látogatójukat, egy helyen kínálnak polgármesteri kinyilatkoztatásokat, szolid belpolitikát, amerikai elnökválasztást, étterem kalauzt, sportot és pornót. A pornó az külföldi, az erotika meg hazai, mert mondják, nincs izgalmasabb annál, ha a mi falunk lányát látjuk levetkőzve, übereli  az még Bo Dereket is.

 

Északkelet-Magyarország osztrák tulajdonban lévő megyei napilapjai minden egyes számuk hátsó oldalán adnak egy fotót és némi bugyuta szöveget valamelyik helyi teremtésről. Nem volt része ez a honi regionális sajtónak, de hozta magával az osztrák, hát lennie kellett. Bulvár lett a reggeli újságból. Egy fotó a lap hátulján, aztán ugyanarról a leányzóról 30-50 darabos képsorozat az újsághoz kapcsolódó internetes portálon. Minél több, annál jobb, hadd kattingasson a férfinép, csak javul a statisztika, több pénzt lehet kérni a hirdetésekért.

 

A tulajdonosnak (osztrák honlapja: vol.at) természetesen joga van hozzá, hogy felforgassa a magyar lapokat, s teljes egészében az osztrák ízléshez(?) igazítsa azokat. Így lett egyforma az Észak-Magyarország (boon.hu), a Hajdú-bihari Napló (haon.hu) és a Kelet-Magyarország (szon.hu) – meg a hozzájuk kapcsolódó portálok is kísértetiesen ugyanolyanok, mint az osztrák eredeti, sőt a cég romániai terjeszkedésével újabb országban terpeszkedik a gagyi (bihon.ro).

 

És minden egyes napra újabb helyi lány kell, újabb képsorozat. Ha fogyni látszanak az érettebb (20-22 éves) hölgyek, akkor viszik lejjebb a korhatárt, jönnek a tinédzserek, a középiskolások (Tanár úr, látta már a tangás fotóimat az interneten?). Egyrészről képzési akciót hirdetnek az osztrák tulajdonú lapok az újságírás iránt érdeklődő gimnazistáknak oktatási miniszteri segédlettel, másrészt szállodai szobákban fotózzák őket bugyiban. Tudja-e ezt Magyar Bálint? Hátha még a Fidesz tudná…

 

Mindezt csak azért sorolom, mert a nyíregyházi Kelet-Magyarország tegnapi száma, s vele együtt a szon.hu egy a kiskorúságból alig kinőtt gyereklány képeit adja a következő kísérőszöveggel: Bár még csak 15 éves, mégis határozott elképzelése van jövőjéről az újfehértói Petrus Renátának, aki az egyetem elvégzése után a médiában szeretne dolgozni.” Ugyan még az érettségitől is igen távol van a kislány, de már tudja, a média lesz az ő sorsa az egyetem után, minimum nyolc év múlva. Sajnos, már ma is az. Miniszoknyában illegeti magát, bikiniben pózol a hotelpamlagon. 15 éves! És nem ő a hibás.

 

A történethez még csak annyit, hogy állítólag az osztrák tulajdonos a magyar és román lányokról készült képsorozatokat eladja ausztriai, német, svájci lapoknak is. Jó üzlet, sok pénzt lehet ezekért kérni, keleti lányaink meg ingyen hagyják magukat fotóztatni. Szóval tizenéves lányok, akartok újságírók lenni? Hozzatok magatokkal bikinit is!

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr91244292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása