#277

Ürülék és politika a vízben

    

Végvári vitézeink leginkább bort fogyasztottak, ettől nagyobb volt a harcikedvük, és elkerülte őket számos gyomorbántalom. Az akkortájt ideiglenesen itt állomásozó törököket pedig rendszeresen tizedelte a fertőzött kutak vize. Néhányan tudni vélik, hogy Miskolcon a politika keveri a szart a vízbe.

Csütörtök óta gyengíti a miskolciakat a szennyezett ivóvíz, azóta reagált a honi blogvilág is (pl. Pókháló, Annahblog),  meg a fórumokon is zajlik az eszmecsere.

A Borsod Online anyagához kapcsolódó hozzászólásokban Debrecen és polgármestere is feltűnik. Néhány idézet: 

 

Nem akarom a jelenlegi helyzettel nagyon szorosan összekapcsolni a MIVÍZ üzletrész eladást, de elgondolkodtató, hogy egy szakmai befektető megengedne-e ilyen állapotokat! Szerintem nem. Ezért jól meg kell gondolni, hogy képes-e a jelenlegi tulajdonos, és cégvezetés megfelelni a minimális szakmai követelményeknek? Ha ilyen esőzés elindul, már egyből gondoskodni kellett volna a fertőtlenítés intenzív elindításáról, a fokozott ellenőrzésről, és a megfelelő kommunikálásáról. Egy szolgáltató nem tehet meg, hogy ne tájékoztassa azonnal a fogyasztókat, ha valami baj van! Debrecenben ilyen még soha nem fordult elő!  

Tudod, nagy különbség van a két város között. Ott Kósa a polgármester, itt meg Káli.  

Mit hasonlítgatod a debreceni csapvizet a miskolcihoz... gondolkozzál már???? ott alig isznak csapvizet mert alföldön nemsok lehetőség van ilyen tiszta forrásból nyerni a vizet és ezt tudják ők is. De ha annyira akarsz igyad azt a rohadt falusi csapvizet...  

A Debreceni víz szar, ismerek olyan Miskolcit aki egyszerűan allergiás a debreceni vízre.  

A debreceni víz tényleg nem a legjobb, de mégsem fosik meg okádik tőle egyszerre több ezer ember.  

Mit csodálkozól??? Mit vársz a kommunistáktól!!! Meggyőződésem hogy Debrecenben kicsit másképpen oldották volna meg sőt ott elkerülték volna ezt a fertőzésveszélyt!!  

Valaki azt írja: Meggyőződése, hogy debrecenben nem zacskóznák a vizet.
Én tudom miért! Kósa Lajos kőből fakasztana vizet! De csak miután Viki megáldotta, őt is meg a követ is
  

Nem értem, erről mit tehet Káli Sándor pl vagy az MSZP. Mit tudott volna tenni Kósa Lajos vagy a Fidesz? Szájukkal szűrik a vizet? ugyan már....előfordul az ilyen....és aki Debrecent hozta fel, az nézzen már szét. Volt már ilyen ott is.  

És hogy miért is keveredik a miskolci vízbe Debrecen? Bizony azért, amire az egyik hozzászóló utalt. Még mindig nem zárult le a miskolci vízmű privatizációja, amit a debreceni önkormányzati holding akar nagy erőkkel megszerezniÍgy hát a debreceniek mellett érvelőknek kapóra jött a szar a vízben. 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr40244017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása