#349

Tótozás stb. 8.      

Tüntetés lesz, eljött a hétfő.      

Pelles Tibor, a Loki Szurkolók Egyesülete Elnökének felhívása: Mint bizonyára mindenki számára ismeretes, az elmúlt időszakban a magyar labdarúgópályákon gyakori jelenséggé váltak a különböző politikai megnyilvánulások. Emiatt az MLSZ több klubot is szektorbezárással büntetett. Az is köztudott, hogy amennyiben tovább folytatódik ez a jelenség, a szövetség sokkal komolyabb szankciókat (pontlevonás, pénzbüntetés, pályabezárás) helyezett kilátásba. A Loki Szurkolók Egyesülete ezért azzal a felhívással fordul minden DVSC-t és labdarúgást szerető szurkolóhoz, hogy a mérkőzéseken sportszerűen, a politikát száműzve buzdítsa csapatunkat a lelátóról, ezzel esélyt sem adva az MLSZ-nek az újabb büntetés kiszabására. (dvsc.hu)        

Ma a DVSC-TEVA-Vác mérkőzés előtt figyelemfelkeltő tüntetést szervezünk az MLSZ ellen. Helyszín: a Nagyerdei körút - Martinovics u – Hadházi út közötti szakasza. A kezdés időpontja: 17.00. Minden debreceni futballbarátot szeretettel várunk! (Szívtiprók Ultras Debrecen honlapjának fórumából)      

Dr. Sóvágó Sándor r. alezredes, Debrecen rendőrkapitánya sajtóközleménye: Amennyiben a mérkőzés ideje alatt tömeges rendbontásra kerülne sor, a rendező kérésére a rendőrség minden törvényes eszközzel és rendelkezésre álló erővel fel fog lépni a közrend és a közbiztonság helyreállítása, a szurkolók védelme érdekében. Az elmúlt hetekben több labdarúgó mérkőzésen előfordult, hogy a szurkolók közösségellenes megnyilvánulásokat valósítottak meg, más népeket sértő transzparenseket tettek közszemlére, illetve ilyen tartalmú kifejezéseket skandáltak. A rendőrség minden törvényes eszközzel fel fog lépni a más népek, nemzetek, és azok állampolgárai ellen irányuló minden sértő, megalázó magatartással, megnyilvánulással szemben, éppen ezért a szurkolók beléptetését rendőri segítséggel fogják a szervezők végezni, akik minden a rendezvényhez nem kapcsolódó, másokat sértő transzparenst, közbiztonságot veszélyeztető tárgyat el fognak venni a szurkolóktól. Amennyiben a mérkőzés során mégis sor kerülne a fent említett transzparensek, feliratok használatára, másokat sértő kifejezések bekiabálására akár a sportrendezvény megszakítására is sor kerülhet. A rendőrség felhívja a mérkőzésekre kilátogatók figyelmét, hogy mivel a stadionon belül rendőri erők nem lesznek, így ezen kockázati tényező mérlegelésével mindenki csak a saját felelősségére látogasson ki a meccsre.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr22243937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása