#373

Jóbarátok

 

A sorozat folytatódik. Hiába Semjén.

 

A Fidesz mindennapos tüntetéseinek egyikén Semjén Zsolt bejelentettehogy a Fidesz és a KDNP a továbbiakban bojkottálja a lakájmédiát, konkrétan a köztévé reggeli sávjában látható Nap-keltét. A döntésnek – ami mögött állítólag Orbán Viktor lelhető fel – legnagyobb kárvallottja a Gyárfás-produkcióban a legtöbbet szereplő fideszes politikus: Kósa Lajos.

De semmi gond, ha a hegy nem megy Mohamedhez… Szombaton ünnepélyesen is átadták a cívisváros legújabb látványgyöngyszemét, a fedett uszodát. Az eseményen előbb Gyárfás Tamás szólt a félházhoz, majd Kósa polgármester. (Videó itt.) Gyárfástól megtudtuk, hogy a polgármesternek köszönhetően Debrecen városa sportcsoda. Kósa szerint is csoda, ráadásul a külső medencében lehet majd brüggölni, ha az is elkészül, illetve a régi görögök szerint is művelt emberek lesznek a debreceniek.

Megnyugtató érzés, hogy Semjén – Orbán? – ajtócsapkodása ellenére is töretlen a Gyárfás-Kósa-nexus. Több dolog fűzi őket össze annál, hogy egy kis központi bojkott megrettentené bármelyiküket. A lakájmédia kifejezés Debrecenben más tartalommal bír – minden bizonnyal. Hogy erről mit gondolnának a régi görögök? Hát erről nincs írásos forrásunk, de ötleteink vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr80243907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása