#396

A világítótorony ára

 

Utat és példát mutatni az országnak. Információk összefüggéstelenül.

 

Ahogyan a megyének sem mindegy, milyen a megyeszékhely, a régió vezető városa, úgy a debreceniek számára is fontos, mi a helyzet az ország fővárosával. Ha Budapest lendületesen épülő-szépülő város, akkor nagyobb esély van rá, hogy az egész ország ilyen legyen. Bárhova is szavazunk, magyarok vagyunk és az a közös érdekünk, hogy legyen végre rend ebben az országban. (…) Nem mindegy, mi lesz velünk, mikor leszünk végre újra Európa éltanulói. Debrecen olyan, mint egy világítótorony: mi a magunk eszközeivel arra törekszünk, hogy utat és példát mutassunk az országnak.” Kósa Lajos polgármester nyilatkozata.

 

Debrecenben 11 százalékkal emelték a távhő díját, Budapesten 8,4 százalékkal. Debrecenben 21 százalékkal emelték a közlekedési tarifákat, Budapesten 15 százalékkal. Kósa Lajos megteheti, mert rá a választók 73,9 százaléka adta a voksát, Demszkyre meg csak 46,86 százalék.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr44243882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása