#469

Panta Rhei

      

Leginkább az Emerson, Lake and Palmerhez hasonlították őket. Nagy zenéket csináltak. Már ők sem tudnának koncertezni legjobb felállásukban.

     

Egy hete a Colorral nosztalgiáztunk egy keveset, most a Panta Rhei – szintén a nagy videómegosztón talált – „videósításait” ajánlom blogfigyelembe. Ismét nem a képi világ a lényeges, hanem a zene, meg az, hogy valakinek napjainkban is eszébe jut ez az egykor nagyreményű debreceni zenekar. Kevés információ van róluk a neten, az is leginkább a billentyűs Matolcsy Kálmán korai halála okán

Alább egy populáris számuk következik, akik pedig a még igazibb Panta Rhei-re kíváncsiak, azok kattintsanak a Bartók és a Grieg átdolgozásaikra.

    

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr45243807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k 2004.09.28. 17:53:18

Na, idáig olvastam vissza.
K..va durva ez a blog, és ezt elismerésképpen.
Most viszont felteszem a Panta Rhei-t a lemezjátszóra, és lefekvés előtt még meghallgatom. Köszi

ANONIM123 2004.09.28. 17:53:18

Tetszik,hogy a helyi és régi nagy elödökről szót ejtetek, jók voltak és igényes zenét csináltak, voltak személyek akik mindkét együttesben játszottak. Akkor még e témában is volt egyetértés és összefogás. Elkelne napjainkban is.

Rezmuves 2004.09.28. 17:53:18

Nagyon jau, hogy Panta Rhei-rűl is van szau!
süti beállítások módosítása