#470

Kósa kordonja

      

Kósa Lajos debreceni polgármester poénkordont épített és bontott volna - nyilatkozta a helyi önkormányzati tévéjének. Az általa elmondottakból az is kiderül, hogy nem ért egyet az orbáni vasfüggöny-lerántással.

       

Az elemzők szerint Orbán Viktor Kossuth téri akciója többek között arról is szólt, hogy a pártelnök látványosan megerősítette vezetői pozícióját, egyetlen szavával bontómunkára vezényelte a parlamenti frakciót, ezzel sajátos hűségnyilatkozatot erőszakolva ki a fideszes képviselőkből. De nem mindből. Nem volt jelen ugyanis Áder, Pokorni, Rogán és Kósa sem. Épp ők.

Kósa azt nyilatkozta, hogy korábban rögzített polgármesteri programja miatt volt távol a 2007-es esztendő legelső frakcióüléséről, és előzetesen nem tudott a kordonbontás tervéről. Egyesek tudni vélik, hogy bár a szűk orbáni vezérkarhoz tartozók tudtak csak a plánumról, s ezek körébe nem tartozik a debreceni polgármester, mégis értesítették őt „jó emberei”, hogy távol maradhasson, ne kelljen asszisztálnia Orbán Viktornak, továbbra is megtarthassa a mérsékelt fideszes nimbuszát. Az akció után az országos sajtó némely munkása szeretett volna olyan nyilatkozatot kicsikarni Kósából, amiben elhatárolódik a kordonbontástól. Nem sikerült nekik. A debreceni önkormányzati televízió nem akart semmit kicsikarni a polgármesterből, Kósa önszántából terelte a szót a kordonbontásra, hogy – gyakorlatilag – elítélhesse azt. A poénkordonja cseppet sem vicces, vagy nekünk nincs humorérzékünk, de inkább nézzék meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr29243805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koldus 2004.09.28. 17:53:18

Az egész nyüves, korrupt politikum kordonkázik. Az egyik épít, a másik bont. Van egy igazi kordon, ami mögött mind egységben tömörül: a sokszáz tagú kordonka zenekar.Két karmesterrel, monoton kórussal, s néhány gátlástalan szólistával...
Megérdemeljük, ha képesek vagyunk befizetni a koncertjükre..

vakapad 2004.09.28. 17:53:18

kösz,zsóti!
örülök, hogy még pislákol...

Basahalom 2004.09.28. 17:53:18

Kedves vakapad, minden kommentezőnek ugyanannyi a joga és lehetősége. Ez ebben a műfajban a jó. Itt nincs egyirányú utca. Szabad kritizálni bármit és bárkit. Mindenki láthatja.

Rezmuves 2004.09.28. 17:53:18

Hűűű, de szellemess? Vagy egyírtelmű politikaji állsfoglalás?

vakapad 2004.09.28. 17:53:18

már csak egy szó.
de azé' a pósánt lehet hülyézni ügye?
már csak azé' hogy kerek legyen...

vakapad 2004.09.28. 17:53:18

na ez a király komment! gratulálok!
nem is gondoltam, hogy csak a hajbókoló megjegyzésekre van itt kereslet. érdekes, hogy a kritika utcája errefelé egyirányú. megfordulni tilos!
bocsánat, többé nem fordulok itt elő.
(méghogy a helyi fidesz nem tűri a kritikát, itt még ők is tanulhatnának ...)

ANONIM123 2004.09.28. 17:53:18

Te sem lehetsz kicsit humor és ész hiányos amiért ilyeneket írsz. ÚGY GONDOLOM belső információk /volt beosztás valamint személyes megtámadásnak/ van elég hely a közterületeken, a többség bosszantására. Oszt jó napot.

vakapad 2004.09.28. 17:53:18

Van neked humorod csak nem használod. Már nem...
süti beállítások módosítása