#474

Ritmikus bannergimnasztika

 

Le és fel, fel és le, résnyire nyitott száj, felakadni készülő szemek. Ablakot törölne a hölgy, aki egyébként Ágens?

 

   Az önkormányzati ingyenes hetikiadvány honlapján látható banner egy ma esti kulturális eseményre hívja fel a figyelmet. Plastic-fantastic-bombastic címmel egy Budapesten már nagy sikerrel bemutatott produkció lesz látható a Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban, írója és rendezője Ágens, aki egyben főszereplő is. Hogy milyen lesz, arról két videó is eligazíthat bennünket (ez és ez).  A belépőjegy ára 1500 forint, csak 300 forinttal drágább, mint ugyanez a Thália Színházban. Azt már tapasztalatból tudjuk, hogy Debrecenben gyakorta többet kell fizetni ugyanazért, mint a fővárosban, de mindegy, s amúgy sem nagy a különbség, bár a 300 forintokkal manapság vigyázni kell! A Modemet pedig támogatni szükségeltetik, mert igen nagy terhet vett a vállára, amikor erre az esztendőre 140 millió saját bevételt tervezett a költségvetésébe. Ez átlagosan napi 384 ezer forint bevételt jelent! Én jól számoltam, remélem, a költségvetés készítői és elfogadói is. Tehát ne restelkedjetek, debreceniek, restek se legyetek, ma irány a Modem és Ágens! Kell a bevétel, a produkció igen érdekesnek ígérkezik, előtte pedig elmehetnétek megmártózni a városi fedett uszodába, mert ott is szükség van a forintjaitokra.(Ez a bejegyzés nem fizetett hirdetés, ingyenjegy sem járt érte, e szerény módon akartam hozzájárulni a költségvetés sikeréhez.)

És majdnem elfelejtettem: a banner az animált gif, a maga nemében muzeális érték. 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr3243800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koldus 2004.09.28. 17:53:18

Ha jól tudom, a folyónak van partja, nem a partnak folyója. Ebből a tényből kiindulva egészen érdekes következtetések vonhatók le tágabb értelmezésben is.

Basahalom boulevard 2004.09.28. 17:53:18

Ez jó, tetszik. Iskolai tanulmányaimból úgy emlékszem, hogy amikor kanyarodik, akkor az egyik partot építi, a másikat pusztítja, aztán a következő kanyarnál meg az egyiket pusztítja, a másikat építi. Na, ezen még töprengeni fogok.

koldus 2004.09.28. 17:53:18

Azt hiszem, az a legjobb döntés, ha maradunk parttalanok. A folyók is eljutnak az óceánig, függetlenül attól, milyen part szegélyezi őket. A part határozza meg a folyót, vagy a folyó a partot?

Basahalom boulevard 2004.09.28. 17:53:18

Ezt én sem értettem. Talán a hivatalos önkormányzati média lehet a túlpart, a civil blogszféra meg az innenső part?

koldus 2004.09.28. 17:53:18

Milyen túloldalról beszélsz Bachterman? Ha jól sejtem, ez itt semleges terület.

bachterman 2004.09.28. 17:53:18

ezexerint sokan olvasnak a túloldalról is. vigyázz, a médiagecik gumifüllel figyelnek!

civiske 2004.09.28. 17:53:18

Délelőtt lekapták a bannert a deolról. Gratula.
süti beállítások módosítása