Havi fix

Mostantól az Országgyűlés honlapján olvasható, hogy melyik képviselő havonta hivatalosan mennyi pénzt visz haza a parlamentből.

Mivel a debreceni városi sajtó nem fogja megjelentetni, ezért álljon itt, hogy a cívis város három országgyűlési képviselője (mindegyik fideszes) mennyi forintális juttatást kapott szeptemberben.

Halász János bruttó tiszteletdíja 441 600 forint, költségtérítési átalánya 320 160 forint, szállásköltségének térítése 110 400 forint.

Kósa Lajos bruttó tiszteletdíja 375 360 forint, költségtérítési átalánya 320 160 forint, szállásköltségének térítésére nem tart igényt.

Pósán László bruttó tiszteletdíja 375 360 forint, költségtérítési átalánya 320 160 forint, szállásköltségének térítése 110 400 forint.

Mindhármuknak van más (polgármesteri, alpolgármesteri, egyetemi oktatói stb.) jövedelme is ezen kívül.

Mivel a Fidesz nagy híve az efféle adatok nyilvánosságának, a debreceni önkormányzat többsége minden bizonnyal hamarosan gondoskodni fog arról, hogy a helyi képviselői juttatások is felkerüljenek a város hivatalos honlapjára. Név szerint, forintra, a természetbeni juttatásokkal együtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr67237988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása