Michelangelo és Miki egér

A Leonardo-kiállítás óta a szenzációt lihegő hőzöngés itt a követendő stíl 

Nem akarok vulgáris lenne, de mit tegyek, ha a mai hírről az a székely sztori jutott eszembe, aminek ifjú legény főszereplője mindenáron le akarta győzni az apját. Nagyobbat akart szellenteni nála. Addig erőlködött, hogy a szellentésből beszarás lett. Már bocsánat.

Szóval az a mai nap híre, hogy Leonardo után Michelangelo a híres-neves debreceni Modem előtti tér szenzációja! Istenbizony, nem hantázok! Az önkormányzati mindenpostaládás honlapja adta hírül: Leonardo után Michelangelo nyomábanÉs tetszenek tudni ki az összekötő kapocs a két géniusz között? Hát egy harmadik: Walt Disney. Az ő figurái, amiket jégből faragtak ki, és már Michelangelo is készített tanulmányokat jégből, a jégfaragás helyszíne pedig az a tér, ahol nemrégiben Leonardo műanyaglova volt látható. Ez mind olvasható a kedvcsináló cikkecskében. Nagyívű! Ilyen címmel (megismétlem, annyira szép: Leonardo után Michelangelo nyomában) kell a magasabb kultúra iránt érdeklődőket lerángatni Miki egérhez

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr10276510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2007.12.27. 17:28:03

Mindíg azt hiszem, hogy nincs lejjebb,pedig van.

Holdrabló · http://www.holdrablo.blogspot.com 2007.12.27. 18:21:22

Azt hittem hülyülsz.De nem! Hát milyen kapcsolódási pont jöhet még a Modemhez? Ember! Ezen egy órát röhögtem, mert azt hittem, a Leonardos kapcsolódási pontok után nem tudnak meglepni. Ezt a hülyeséget! Naggggyon jó!

"A jégszoborkészítés több évszázados múltra tekint vissza, hiszen Michelangelo is készített már tanulmányokat jégből."

Igen. És a fingorászás is több évszázados múltra tekint vissza, hiszen már Michelangelo is fingorászott. Eszem megáll a hülyeségen.Ilyen nincs.

cingi 2007.12.27. 19:57:48

Ezeknél nincs szerkesztő? Vagy annak is agylövése van?

koldus 2007.12.27. 22:50:26

Ez van! Épül a második piramis, színházzal, itt járt az igazi da Vinci, most jegelik Michelangelót, és bízzunk benne, eljön még az idő, mikor a Kósa Nostra elhozza nekünk a Lenin Mauzóleunot... Leonardo nyomdokain...
Ekkora baromságok! És eszik a népek!

Marosan 2007.12.28. 10:21:03

Én szeretnék egy portási állást valamelyik debreceni népi intézetben .. ha olvassa illetékes csak szóljon..

cityhall 2007.12.28. 10:37:38

A portási állásokat kiszolgált polgári körösök és Magyar Gárdisták kapják, amennyiben nincs valamelyik önkormányzati képviselőnek a feladatra alkalmas rokona.

Kácsor Zs 2007.12.28. 14:04:19


Haho, ha már a Modem ismét szóba került, azt azért fontosnak tartom elmondani, hogy amíg előtte jeget faragnak, addig odabent két olyan tárlat is van, amit nem szabad kihagyni:

Ámos és Bukta.

Mindkettő nagyon jó!

bendzsi 2007.12.28. 14:23:29

A MODEM új funkciója (szerepzavara): gyászhírügynökség.
www.hirtv.hu/kultura/?article_hid=191356
süti beállítások módosítása