Feltámadt a szadi szlogen

Kósa Lajos szájába adták a liberálisok 2006-os kampányüzenetét.

Debrecen a debrecenieké! – hirdette az SZDSZ kampányszlogenje 2006 mindkét választásán. Nem túlmagyarázandó a rövid mondatot, az üzenet azt hirdette, hogy a város nem (lehet) egy szűk klikké, hanem legyen minden polgáráé. Ezt az üzenetet óriásplakátjuk szereplőivel képileg is megerősítették.

 

A szlogen nem veszett el, nem merült a feledés homályába, a helyi liberálisok mái napig használják különböző rendezvényeik háttérdíszleteként.

 

Nyilván nem tudhattak erről a portfolio.hu szerkesztői, amikor címet adtak a Kósa Lajos polgármesterrel készült mai interjúnak. Nem nagy ügy, csak mókás. Egyébként meg ajánlom mindenkinek a cikket, aki szereti az optimista, pozitív városvezetői megnyilvánulásokat. A belvárosi utcák kátyúiban bukdácsolók elolvasás előtt vegyenek be egy nyugtatót!

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr7658704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.09.11. 21:26:33

nem úgy van a. debrecen a holdingé. de a holding nem debrecené. így lenne helyes a szlogen. de ezzel nem lenne pucájuk kampányolni.

vakapa 2008.09.12. 08:24:47

én már akkor is mondtam gadusnak, hogy ez egy elbaszott gigant! A fidesznek be kellett volna szállni a finanszírozásba felesben, mert ez a kósa kampánya volt inkább mint kritika. Először is senki nem ismeri képről sásdit, így eccerű debreceni polgárnak láccik kósa mellett. öngól! olyan az egész mint a mostani interjú, kósa az egyszerű debreceni emberek szövetségese megmongya, hogy ez a város a debrecenieké. elhiszik neki. teccik, nem teccik, elhiszik neki. tudom, hogy nem teccik de attól még nem kell vaknak lenni. értem én ezt a ravasz üzenetet, hogy a sásdi meg a kósa asssziszi hogy övék a város de nem is mer inkább a debrecenieké, de ezt értik vagy ötvenen ebben a városban. ilyen szar realitásérzékkel nem lehet megverni itt a fideszt. nem elég utáni őket, több agysejt is kell mint amennyi az ottani kampányemberek fejében van. sajnos ez szükséges kellék. az indulat önmagában kevés lesz legközelebb is.

9mmPara 2008.09.12. 19:31:03

A portfoliós írás sima PR-cikk. Az u.n. riporter masszívan alákérdez, a polgármester meg kulturáltan leüti a magas labdákat. Ennyi.

oblomov 2008.09.13. 14:12:36

Ez a szlogen a Monroe-elv parafrazálása volt, jelentése: az erősebb kutya b.szik. Mi ezzel a baj? :)

oblomov 2008.09.13. 14:31:43

Rég jártam erre, tehát - biztos ami biztos - cenzúrázott commentemet átfogalmazom.

A szlogen a Monroe-elv parafrazálása volt, aminek jelentése, hogy a nagyobb kutya HANCÚROZIK. Mi ezzel a baj?
(A mosolyt most elhagyom, hátha azzal volt probléma.)

puszgyusz 2008.09.13. 22:01:01

Kósa Machiavelli legjobb debreceni tanítványa...
De egyszer neki is leereszkedik a függöny.

vakapa 2008.09.17. 20:39:11

én asszem inkább a kezében van a függönyzsinór és majd leereszti ha kedve tartja. egyébként kósa is csak relatíve zseniális, csak a helyi szocik és más párti nagyotmondók között tűnik óriásnak, persze a vidéki mezőnyben nagyon erős, sőt országos népszerűsége is magas. sztem az a titka, hogy nagyon póriasan fogalmaz, nem használja a politikai zsargont amit unnak és nem értenek az emberek. hibázik is sokat de nem érdekli a kapott gól, csak az, hogy Ő többet rúgjon. Nem defenzív játékos ezért nem is lehet védekezésre kényszeríteni. mondjuk ilyen zsíros kali berű helótákkal nem lesz nehéz dolga.
süti beállítások módosítása