Hónapos terelés

Ezt az utcát elfeledték. 

Levelet kaptam lájf, fotó is volt benne, egy debreceni lakos küldte, köszönöm.

„Az utcánkban már több mint egy hónapja itt lóg egy útzár. Ennek köszönhetően (na meg annak a gödröcskének, amit véd) félpályás lezárás van az egyébként is félpályás utcában. A gödröcske sem akárhogy alakult ki. Volt nekünk rendes kövezett utunk, de utána jött a csatornázás, ennek köszönhetően feltúrták az egész utcát, majd a munka végén húztak egy kis aranyos új aszfaltcsíkot az út közepébe. A hanyag tömörítésnek köszönhetően egyre több helyen kicsi lyukak keletkeznek. Az egyik már balesetveszélyes lett, így kitettek egy figyelmeztető korlátot. És ennek már több mint egy hónapja.”

További városképi adalékok itt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr18688536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.09.30. 10:40:23

olyannyira tipikus, hogy arra már nincs is szó.
ha szar az út, rakjunk ki harmincas táblát. olcsóbb, mint megcsinálni.

Zenészke · http://www.hasznoshirek.hu 2008.09.30. 18:46:05

Annyira tipikus, hogy nálunk Veresegyházán is van egy ilyen gyönyörű kátyú, mindössze a tábla hiányzik, így még veszélyesebb.

Magyarisztán-abszurdisztán, mindent a dolgozó népért..

pinkerton 2008.10.01. 15:13:38

Nem veszitek észre, hogy már az egész várost lezárják? Péterfia utca végig a parkolási rész, Hunyadi-Csapó sarok járhatatlan, Hunyadi-Bethlen sarok torlódva egy sávon stb. Idegrendszer kell hozzá. Ebben a szar kis városban nem lehet közlekedni...
süti beállítások módosítása