Tiszta lappal kommunikál

No comment.

Kovács Zoltán dr. kormányzati kommunikációért felelős államtitkár – korábban a debreceni önkormányzat kommunikációs tanácsnoka – személyes honlapja itt található: kovacszoltan.com.

És így néz ki:

Az van ráírva fehér alapon fekete betűkkel a bal felső sarokba zárva, hogy "Dr. Kovács Zoltán". És kész. Ennyi.

De legalább van neki. OMG.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr132241442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.08.23. 17:11:48

frappáns és irigylésre méltó landing!
kedves basa, nem tudtad, hogy most a minimál a divat?

magyar-magyar szótár 2010.08.24. 11:14:03

De mért baj ez? Hm? Még a léegelszántabb fideszállatok is tülkeiket-szarvaikat törvén verik fejeiket a falba, ki baromállat szüli ezt az elbaltázott kommonikácijaót. Még Tamás Bence Gáspárnak meg Bede Marci bácsinak is fel kéne kötni a havikötőt, hogy spontán tudjanak akkora baromságokat kitalálni, mint ez a Doktor Kovács. És hát minden jógyerek azt várja, hogy azonnal bukjanak meg a barmok és legyen végre egy jógyerekkormány, ami olyan faszául cakkba vágja az országot, mint Demszky bácsi A Várost.
LMP-t a kormányba, [fa]viccpártot a boulvarde-ra!

Hozzászóláso[m] előzetes moderáció után jelenik meg. Még mindig? jaj

Basahalom boulevard · http://www.basahalom.hu 2010.08.24. 11:19:51

@magyar-magyar szótár:
Amíg egyesek arra használják a kommentelés lehetőségét, hogy trágár ocsmányságokkal sértegessék a többieket, megbélyegezzenek másokat aljas szándékból, gyűlöletet keltsenek, szétoffolják a disputát, addig itt lesz előzetes moderációja a hozzászólásoknak.
Nem volt mindig, reményeim szerint nem is lesz mindig.

Bognár L · https://bognarstudio.hu/ 2010.08.24. 17:49:44

Azért ez nem semmi! A kormányzati célok eme részletes kifejtése a személyes megjegyzésekkel színezve és közelebb hozva a honlap látogatójához - ez már-már zseniális.
SEO szakemberként örülök, hogy ezt a gazdag tartalmat nem nekem kell a keresők élvonalába emelnem - nagyon nehéz volna a gazdag kínálatból kiemelnem a kulcsszavakat.
Teringettét! - csettintve és sercintve csak ennyit mondhatok.

magyar-magyar szótár 2010.08.26. 12:09:03

@Basahalom boulevard: No.. és-szóval mi a baj Dr Kováccsal, ha rossz? Az a jó, ha mind ilyen rossz lesz, nem? Minél rosszabbak, annál jobb, nem? Jobban örülnél, ha valami pragmatikus decens szakembert vásároltak volna meg, mondjuk Gesztit ?
A kommentelésre meg annyit, hogy pl én leginkább a saját kommentjeimet voltam kénytelen törölni (vagy egész bejegyzsét láthatatlan vázlatba tenni...) A troll troll, olyan a természete, a gyűjteményemben (igaz, kommentnick-kel) de egy rakás prominens van, akik minden trágárság, obszcenitás és közvetlen személyeskedés nélkül is tudtak ganajabbak lenni, mint egy tourettekóros troll.

Ha "kint" van az ember, ez ezzel jár, ha futtatják, akkor nem csak szívnak meg füttyögnek utána.

Van a Zárt Tartály tömetében egy rakás értékes blog, jó írásokkal, ezeket senki se olvassa ... de nincsenek is trolljaik.

Megdobbent 2010.08.29. 08:40:35

Emberkozpontu partnak emberkozpontu kommunikacios hozzaertot.
Amit megtudhatsz az egesz kormany politikajarol, tetteirol, mozgatorugoirol, celjairol, stb... az ennyi. Megtudhatod, hogy fidesz.

Minek a magyarnak tobb info? 7.000.000 ruhelli ugy is, 3.000.000 meg bszopta ugy is. Hatakkor?
süti beállítások módosítása