#266

Hó végi blogszemle

 

Ha elkerülte volna a figyelmeteket, mert nem árt néha átnézni a szomszédba, hogy megtudja az ember, mi (is) az újság a faluban.

 

Aenima rátekint a megye némely településeinek honlapjaira. Elborzasztó a kép. Jut eszembe: Kovács Kálmán ex informatikai miniszter képtelen volt megérteni, hogy nem elég a szélessávú drótot behúzni minden faluba, mert ha nincs tartalom, akkor nem lesz érdeklődés, se fejlődés, se semmi – csak a csupasz derót. Kíváncsi vagyok, Kóka miniszter – akihez került most az informatika – felfogja-e ezt a talányt, vagy a tyúk és a tojás problematikánál leragadva alatta is tovább sivatagosodik a vidéki magyar net.

Bachterman is fotózza a cívis városban parkoló zseniket. Én leginkább azoknak tudnám kiszúrni a kerekeit, akik a böhömnagy drága autóikkal beállnak a rokkantaknak fenntartott helyekre, mert ugye azok vannak legközelebb hipermarket bejáratához. De hol vannak a város utcáiról a közterület felügyelők? Zaklatják a piaci árusokat, mert most az az ukáz a városházáról?

Bakura felveti a problematikát, hogy milyen országos kampányfőnöke is lesz az MDF-nek az a Makay Zsolt, aki a Fórum megyei elnökeként igen bensőséges viszonyt ápol a Fidesszel. Két urat szolgálni…

Mega blogja is felébredt elnyúló álmából, beletekintett a helyi hírműsorbaVan, mint volt. És lesz.

Parazsurnál minapi bejegyzésében azt a riszát elemezgeti, amit Kósa Lajos polgármester ad elő a Debrecenbe igyekvő Lidl kapcsán. Kettőt jobbra, kettőt balra, stílszerűen csárdás ez, mi mást járhatna egy fideszes vezető.

 

Van itt élet! S nem egészen ugyanaz a képe, mint amit a hivatalos helyi médiumok festegetnek. Blogra magyar!

 * * * 

DEBI SZEMLE:

- Hurrádebreceniség  

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr58244029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása