#287

Karambol-tanulság?

      

A szavazó nép bölcs. Ha azt szavazza meg, amit mi szeretnénk. De ne legyünk demagógok, egy súlyos baleset kapcsán semmiképpen.

Ezért most csak tények következnek, semmi kimondott következtetés tőlem.

1. A Népszabadság írta: „Nem tudom, hogy meddig lehet bírni azt a tempót, amit a munkánk diktál - mondta lapunknak Kósa Lajos, Debrecen polgármestere Toller László súlyos autóbalesete kapcsán. A fideszes Kósa Lajos és a szocialista Toller László munkájában és életvitelében sok a közös vonás: mindketten több ciklus óta polgármesterek és parlamenti képviselők, és rendszeresen ingáznak városuk és Budapest között.”

2. Mint az köztudott, az internetes és az SMS-es szavazások nem reprezentatív felmérések, azokból csak igen nagyon korlátozottan – vagy sehogy sem – lehet következtetéseket levonni. Az alábbi két voksolásban pusztán az az érdekes, hogy bár ellentétesen tették fel a kérdést, s eltérő a közönség, mégis egybevág a válaszolók véleménye.

A megyei napilap és a haon kérdése június 20-án:

A vagy.hu kérdése egy hónappal korábban:  

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr35244007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása