#315

Verebes István forever

      

Példás gyorsasággal kompenzálta hibáját a Nap-kelte.

Csak három napot kellett aludnunk, hogy a Gyárfás-Kósa paktum szellemében ismét képernyőre kerüljön Debrecen polgármestere a közszolgálati televízió magánbulijában, a Nap-kelte című reggeli rettenetben. Történt ugyanis, hogy szerdán nem rendesen viselkedett Kósa Lajossal Aczél Endre, mert kérdezgette, és a hozzáállása sem volt kellően pozitív. És ez felháborító! És Gyárfás gyorsan orvosolta ezt a feneséget, és hopp, lett ma szombat, ismét Verebes, múltkor is milyen nagyszerű voltés Kósa polgármesterrel 21 percet beszélgettek, és Verebes olyan lelkesnek mutatkozott ismét, hogy még a mikrofonját is leverte, a földről kellett visszamarkolnia, beh szép…

Ha van olyan valaki a hazában, aki véletlenségből nem látta, hát itt megtekintheti.

Felhívnám a figyelmet a beszélgetés utolsó harmadára, amiben Kósa kedve szerint kifejthette azt, amit szerdán nem taglalhatott kedve szerint. A két videót – a szerdait és a mait együttesen – tananyagnak javaslom az újságíróképző kurzusok számára a sajtóetika és –tisztesség tantárgy keretében.

     

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr66243979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása