#321

Kótyavetye Nap-kelte ismét

        

Fárasztó már ez a móka, unalmas, lapos.

Mint a Csupasz pisztoly újabb frissítése, vagy a Rambo 114., esetleg a Piedone Hortobágyon. Semmi új ötlet, csak a sok unalomig ismert manír, sajnálatosan szánalmas produkció. Na, Kósa megint a Nap-keltében kávézott. Fellépése előtt Gyárfás azért még feldicsértette a Zsivoczky-Zsivótzky-családdal. Ásítsunk. Pusztán megszokásból említem, ahogy a múlt héten, a legutóbbi fellépésekor megígértem, ekként: Kedves emberek, augusztus 16-án, szűk egy hét után ismét a közszolgálati Magyar Televízió reggeli műsorában szerepelt Kósa Lajos debreceni polgármester – Gyárfás Tamáshoz fűződő összetett viszonyrendszerének köszönhetően. Meglehet, holnap megint láthatják ugyanott. Talán már össze is bútoroztak.  

Ez már annyira de nagyon átlátszó, hogy nem akarna végre valaki tényleg átlátni rajta? Van még ORTT? Ha van, minek is? Meg egyáltalán: mi minek miért?

(Ha valaki el akar kissé mélyedezni a mai hányásban, az a Mega-blogban megteheti.)

  

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr75243972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása