#323

Virágkarneváli kampány

     

A nagy politikai szemforgatás közepette előre kinyilatkoztatták egyesek, hogy augusztus 20. ünneplése nem lehet a választási kampány része. A karnevál azonban más. És itt amúgy is minden más.

A debreceni polgármester Kínában tartózkodik, pedig nagyon rühelli a kínaikat (Közlési küszöbök…, Kósa kína-szindrómája), de nincs mit tenni, a városért áldozatokat hozva kell ténykedni. A debreceni önkormányzati fennhatóságú médiának nem szokása beszámolni arról, hogy merre utazgat a polgármester, most azért tette meg a mindenpostaládás ingyenbedobós alkalmi száma, hogy tudassa a város népével: dolga akadtán lesz távol az első ember a virágkarneválról. A százezer példányban megjelenő produkció élén egy egész oldalas interjúban hozzák emberi közelségbe hozzánk a városvezetőt, aki munkával ünnepel, áldassék az igyekezete (Hatalmas, nyüzsgő méhkas lesz a város). 

S hogy tudjuk, kinek köszönhető a vitorladagasztó fejlődési légáram a városban, s kik szellentik a bűzös ellenszelet, a könnyed karneváli kiadvány egy nagy Fidesz-hirdetéssel is eligazít bennünket. 

És akiknek még nem tapadt meg az agyában, hogy a debreceni fideszes fejlődés nem áll meg, azok a karneváli menet útvonalán kaphattak egy papír fejfedőt, ami szakállkának is igen alkalmas volt, akár rá is lehetett ülni, szóval praktikussága kétségbevonhatatlan.

Mi mindenre jó egy virágkarnevál! Amikor ízlés találkozik ízléssel. Elég lenne négyévente megrendezni, amikor épp kampány van.

    

 (Fotó: vagy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr16243970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása