#339

Verebes búcsúzott Faludytól

      

Faludy György halálhírének bejelentése okán megszakította adását a köztévé. De hogyan…

      

Számos bírálat érte a közszolgálati televíziót amiatt, hogy a pápa halálakor nem szakította meg adását. Aztán amiatt is, hogy augusztus 20-án tétova volt a fővárosi vihar ügyében, s akkor sem módosította műsorrendjét, nem szakított, nem tudósított.

Most, hogy elment Faludy, egyből szakítottak. Épp a Nap-kelte című nívótlanságban csacsogott Verebes István a megasztáros Palcsó Tamásékkal, a szűk negyedórás locsogás közepén Verebes a két fiatalnak szegezte a kérdést: „Szoktak verseket olvasni?” Na puff! Az idétlen felvezető közjáték után pedig Verebes a maga keresetlen módján rögtönözve elbúcsúzott Faludytól. Zagyvaság.

Talán lemehetett volna az a beszélgetés, s utána következhetett volna a halálhír bejelentése. Talán elég lett volna a tényt bemondani, a gyászbeszédet kihagyni. Talán le kéne már venni Verebest a képernyőről. Talán az egész Nap-keltét.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr33243952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása