Durva munka

Törik az ág, szakad a fa / Épül-szépül Cívishaza.

Nagy dolgok történnek Debrecenben, csak kicsit lassan. Meg sokszor trehány módon. Magasabb körökben a seftelés gyanújával. És ne feledjük: az Európai Unió támogatásával! Ez különösen érdekes egy olyan városban, ahol a közintézményekről lassacskán lekopnak az uniós zászlók, magukra maradnak a nemzeti trikolorok, és a helyi vezérpolitika euroszkepticizmusa is egyre nyilvánvalóbb.

Egy tiszta kapcsolat!” – hirdeti a szennyvízelvezetési program szlogenje. „Aha, persze!” – mondja a nép, két igenlésből csinálva egy nagy nemet, pedig erre a nyelvtudomány szerint egyébként képtelen a magyar.








A fenti fotók két napja készültek az Újkertben, köszönettel tartozunk értük Konyhás Istvánnak, akinek ezennel gratulálunk is kontinensgyőzelme okán.

A Phototours és a FotóÜgynökség. com vezetője, Konyhás István lett az európai győztese annak az öt kontinensen meghirdetett fotópályázatnak, amelyet a 2011-es Állategészségügyi Világév alkalmából írt ki az Állategészségügyi Világszervezet és az Európai Bizottság.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr842917204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.05.20. 14:24:39

Nagyon érdekes információkhoz juthatunk csatornaépítés témában itt;www.decsat.hu/terkep/telepules/debrecen/617
süti beállítások módosítása