#340

Tótozás stb. 6.

      

Focizni már nem tudunk, tömegben ordítani azonban egyre hangosabban. Talán ez a felismerés vezérli azokat a bátor drukkereket, akik mindent megtesznek azért, hogy ne Magyarország legyen a 2012-es Eb egyik rendezője. Slota fotójának elégetése pedig újabb érveket adhat a szlovák szélsőségeseknek, tovább nehezíti a magyar kisebbség helyzetét. Hajrá, agysötétek?

      

 

Megtaposták, leköpdösték, majd felgyújtották a Ján Slotát, valamint a szlovák soviniszta szervezetek tagjait ábrázoló fényképeket a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) budapesti demonstrációján.

      

A futball-lelátón viszont folytatta a magyar szurkolók egy része a szlovákok gyalázását. A magyar-norvég meccs első félidejében többször is felhangzott a Vesszen Trianon! és az „Aki nem ugrál, büdös szlovák!" rigmus. (Hír TV

      

A „szlovákok nincsen hazátok”, és az „utálunk Románia” nóták ugyan nem hiányoztak az Eb-selejtezőről, a biztonságiak büszkén döngethették mellüket, nagyobbnál-nagyobb „merényletkísérleteket” akadályoztak meg. (ma.hu)  

      

HALÁL A SZLOVÁKOKRA!!! KITARTÁS FELVIDÉKI NEMZETTESTVÉREIM!!! (idézet a Szívtiprók Ultras Debrecen honlapjának fórumából)

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr27243950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása