#346

Tótozás stb. 7.

      

Az MLSZ büntetett, az ultrák pedig tüntetést szerveznek a kormány és az MSZP ellen. Szerintük van összefüggés a két dolog között.

       

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága” a DVSC-TEVA stadionjában annak a szektornak ("B" közép) a bezárását rendelte el, amelyben a DVSC-TEVA - Vasas bajnoki mérkőzésen a debreceni szurkolók részéről diszkrimináló szlogent hordozó transzparensek kerültek kihelyezésre, illetve ilyen bekiabálások történtek”. (mlsz.hu

A különböző szurkolói internetes fórumokon az MLSZ fegyelmi döntése mögött egyesek Gyurcsány Ferenc kormányfőt vélik felfedezni. Szerintük nem a szlovákellenes transzparens és bekiabálások miatt bünteti a szövetség a DVSC-t, hanem Gyurcsány utasítására, aki így akarja hátrányos helyzetbe hozni a fideszes várost. Ezért elkezdődött egy tüntetés szervezgetése, ami a hétfői meccs előtt lenne a Kossuth téren vagy a stadion környékén, kifejezetten és csak az MSZP és a kormány ellen szólna, és amihez a Debrecen város lakosainak csatlakozását is várják.

A drukkerek körében fokozódik a belpolitikai hevület, a szlovákiai magyar kisebbség helyzetéről azonban már nem nagyon esik szó. Eddig, ennyire és ezért voltak fontosak.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr11243940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása