#381

Kósa-csomag

 

A választási kampányban elhallgatta az igazságot Kósa Lajos polgármester, és drasztikus áremeléseket vezetett be önkormányzati többségével. Lemondásra szólítják fel.

 

Levelet kaptam lájf. Egy ma alakult szervezett felvett a sajtólistájára, és az alábbi nyilatkozatot küldte:

Kósa Lajos mondjon le!


Kósa Lajos és a Fidesz hazugságokkal nyerte meg az önkormányzati választásokat Debrecenben.
Becsapták a debrecenieket, ezért távozniuk kell!
Kósa Lajos polgármester és a Fidesz azt igérte az önkormányzati kampányban, hogy megvédi a debreceni polgárokat a hazugságokra épülő kormánypolitika következményeitől. Kósa Lajosék azt igérték, hogy a Gyurcsány-csomagot visszaküldik a feladónak, de ehelyett ők még nagyobb csomagot kezdtek összeállítani. Az első Kósa-csomagról ma döntött a város képviselő-testülete: 11 százalékkal emelték a távhő-szolgáltatás díját, 25 százalékkal a helyi közlekedési tarifákat. Ezek a

brutális emelések

a szegénysorú és átlagos jövedelmű debrecenieket sújtják a legjobban, eddigi terheiket még elviselhetetlenebbé teszik.
Kósa Lajos és a Fidesz plakátjain és sajtóhirdetéseiben azt igérte, hogy megvédi az embereket. Kósa Lajos a választási kampányban

hazudott

elhallgatta az igazságot, hogy mire készül közvetlenül a választások után.
Kósa Lajos újabb sok milliárd forintos építkezésekbe (például: Latinovits Színház) hajszolja Debrecent, tovább növeli a város eladósodottságát, hogy üzlettársai újabb zsíros megrendeléseket kapjanak.
Kósa Lajos ma a csalás miatt jogerősen elítéllt barátját, Sásdi Andrást ültette a Debreceni Vagyonkezelő holding elnöki székébe.
Kósa Lajos hagyja elmenekülni a felelősségrevonás elől a másik barátját, Takács Lászlót, aki két év alatt több száz millió forint veszteséget okozott Debrecen városnak a repülőtéri kalandor akcióival.
Még nem száradt meg a tinta a polgármesteri eskü szövegén, Kósa Lajos már brutálisan és indokolatlanul sarcolja a többségében rá szavazó debreceni polgárokat, folytatja baráti és üzleti körének megerősítését, gazdagítását.
Kósa Lajos hazudott! Kósa Lajos kérjen bocsánatot a debreceniektől és mondjon le!
Ha és amennyiben nem kér bocsánatot és nem távozik, a megsértett és megsarcolt debreceniek tízezreitől támogatott demonstrációkat kezdünk eddig békés városunkban!

Kelt 2006. október 26-án.

Becsületes Debreceni Polgárok
alternatív kezdeményezés

(Csatlakozni vagy vitatni ezen a mail címen lehet: bdp006@gmail.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr57243899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása