#388

Békés zavargások

 

Ma ma van – november 4. Bár meglehet, inkább tegnapnak néz ki. Holnapnak semmiképpen. Készült erre a napra a haza talán minden polgára.

 

Az asszonyok nagybevásárlást intéztek, nagyon nagy bevásárlást: 10 kiló cukor, 20 kiló liszt, 5 liter olaj, zsák krumpli. Génjeikben feléledt a félsz és a biztonságról gondoskodás ősi ösztöne.

A férfiak söröket vesznek és szotyolát, mint meccs előtt. Ellenőrzik az elemeket a távkapcsolóban. Készülnek a délutáni-esti-éjszakai közvetítésre. Lehet majd csatornáról csatornára szörfölve nézni a nagybudapesti attrakciót. Forradalom fotelből, vagy lázadás, drukker-rendőr csikicsuki, vagy fáklyás riszálás, békés zavargások, vagy valami akármi, a politikusok majd megmondják, mi volt, mindegy, csak sör legyen. Az meg van, mert készült a haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr36243891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása