#392

Csekély promócióim röviden és

 

A magyar Forrest Gump, azaz Szakács Béla élő rádióműsorban mikrofonhoz ül. És jazz. Meg igazi modern.

 

Második hónapja megy egy műsor a Szóla Rádióban Blográdió címen. Hétfőnként délután 4 és 5 között a blogokról, bloggerekről, aktuális témákról és trendekről van benne szólás. Az agymenéses blogszemléken túl vendégem volt eddig GirosPozAko és Bachterman. A következő hétfőn (naptár szerint november 13-án) Szakács Bélaa magyar blogszféra korán érkezett, majd önleleplező, de a rajongók által újraélesztett jámbor mellékfőszereplője jön csevegni élőben. A Szóla Rádió Debrecenben a 102,4-en fogható, a földkerekségben pedig az interneten keresztül hallgatható. Nosza! (Ha valakinek lennének keresetlen kérdései Bélához, akkor addig ide írja meg.)

 

Más. Ajánlom a figyelembe, mert nem elegen tudnak róla: Jazz by day

 

Másabb. A Rocketboom fogalom azok számára, akik ismerik, akik meg nem ismerik, azok meg majd megismerik. Például most. A New Yorkban készülő napi vlog tegnapi produkciója egy modern galériába visz el bennünket. New media art meg minden. Különösen ajánlom a debreceni MODEM vezetőinek figyelmébe. Ne, ne utazzanak ki közpénzen, csak kattintsanak! Lássák, másoknak milliárdok elverése nélkül is megy!

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr41243887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása