#461

Új köntös

   

A Basahalom boulevard két és fél éve indult. A semmiből. Merthogy minden a semmiből indul eredendően.

   

A Basahalom rohadtul nagy akar lenni, és egy apró vaku fényéből is azt a következtetést vonja le, hogy csak neki bókol az éppen adott Napkitörés. Azt hiszi magáról, hogy több egy lakótelepi spleennél. Több, mint izé, vagy valami.

A Basahalom rakódik, mint a guanó – szar, toll, hullatetem, esik rá az eső, szíja a napsugár.

A Basahalom boulevard ma új dizájnt és többlet funkciót kapott. Ez egyedül Bachtermannek köszönhető, aki régóta froclizta a decens ám ingerszegény külsőt, majd a pusztába kiáltott szavai után önhatalmúan kitalálta a Basahalom layoutját. Köszönöm, nagyon.

Megtetszett, mert ez bármi is lehet. Nem telepszik rá a Nagytemplom, amivel minden debreceni szart eladnak éppenség, és a leghülyébb dizájner is a két tornyába kapaszkodik, mert a legbunkóbb debreceni potentántak is ettől megy el a magzatvize – vagy mása.

A Basahalom új fejlécében messziről, a háttérben ott látható a Nagytemplom egyik tornya, nem kettő pompázik, csak egy, de az is lehet, hogy féllábú délibáb. Oldalról (jobb!) látszik a városháza a földszinti kereskedések napárnyékolóival. Business as usual. Balról meg fák a múltból, meg a múzeum, amibe nem pitiszkált még bele a hatalmi gyarlóság. Legalant a kép pedig a city, a dowtown felülről, tündököl a magasba a huszonakárhány emeletes és a hőerőmű két tornya. Itthon vagyok, nohát.

Új ruhának új az alja, ennyi volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr83243815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PozAko 2004.09.28. 17:53:18

Zsír, azért ideje volt már egy saját arculatnak. De nekem tetszik. Pláne úgy, hogy ott figyel a házunk is az oldalon. ;]

MiszterX: Eddig is volt RSS, freeblogon a http://blogcím.freeblog.hu/feed cím alatt van, akár ki van írva, akár nem. ;]

Basahalom boulevard 2004.09.28. 17:53:18

MiszterX: Kösz!

MiszterX 2004.09.28. 17:53:18

Ejjen! Szerintem is rafert mar az ujulas! Aminek a kulturaltabb kinezeten is tul orulok, hogy vegre van RSS!!! :) Eddig sajna eleg rendszertelenul tudtam olvasni csak a blogot. Igy mostmar nem! Tessek amugy haladni a technikaval, az mindig jottesz a blognak, hisz manapsag nem csak az szamit mit mondasz, sokkal inkabb hogy tudod el(o)adni.

Sok sikert es ugyesen a tovabbiakban is!

Basahalom boulevard 2004.09.28. 17:53:18

Razide: Igen, nem vesznek el. Blogtér tükör egyelőre még marad.
El Lobo: Adjonisten! Köszönöm!

El Lobo - A farkas 2004.09.28. 17:53:18

Szépjóestét adjonisten!
Isten éltesse az újat, a szépet, ezt a blogot itten, amely messzebbre viszi Debrecen hírét, mint a kába akademisták gügye makogása!
Mert tessék kérem megjegyezni:
ha egy város gügye reklámokat szór szét magáról, azt csakis gügyék fogyasztják, s annak a városnak természetesen gügyék lesznek a látogatói is!
Ám, aki a való életet mutatja föl, mint a Basahalom Boulevard, annak esélye van arra, hogy NORMÁLIS vendégeket csábítson a városába!
Na, ehhez kívántam fentebb azt a sok jót!
Legyen-e blog hosszéltű, hosszúfarkú, mi mást kívánhatnék Pécsről! :-)

Razide 2004.09.28. 17:53:18

Hurrá, akkor végre nem vesznek el az itteni hozzászólások három hónap után. Mi lesz most a Blogtérrel?
süti beállítások módosítása