#467

Nők, karrier, tüntetés, karrier

 

Az országos és a városi first lady együtt iszogat, a tüntetők két kijáratnál gyülekeznek.

 
 

(Fotó: haon.hu)

 

Porkoláb Gyöngyi (Kósa Lajosné) és Dobrev Klára (Gyurcsány Ferencné) is részt vett a női karrierekről szóló konferencián a Debreceni Egyetemen. Béke velük?

 

Más. Ma ismét tüntetés lesz, ezennel az Aranybika szálloda mindkét kijáratánál Veres János pénzügyminiszter ellen. A tüntetők csak ma szereztek tudomást Veres látogatásáról, ezért sietve szervezkednek. (Akkor hogyan és mikor jelentették be a rendőrségen? Itt mindegy. Majd azt mondják, hogy spontán volt.) A spontán tüntetők mozgósításában eddig csak az önkormányzati média vett részt, ma délelőtti hírverésével azonban már a megyei napilap portálja is csatlakozott hozzájuk. Egységben nincs kétség!

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr64243809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koldus 2004.09.28. 17:53:18

Igen, a hölgyeket nem bántjuk. Elég baj az, hogy olyan alakok mellett kell élniük, mint, amilyenek mellett élnek.

Basahalom boulevard 2004.09.28. 17:53:18

A hölgyeket nem bántjuk!

MiszterX 2004.09.28. 17:53:18

Mindig meg kell dobbnem mennyi szabadidovel rendelkeznek egyes emberek, hogy csak nekialnak tuntetni. :)

A holgyeket illetoen meg szerintem felesleges oket megitelni a ferjuk alapjan. ;]

Ágoston Tibor 2004.09.28. 17:53:18

Rendőr volt az internetes felvételen fenyegetőző férfi
2007-02-14 20:56 Jobbik.Net

Korábban rendőrként dolgozott az a férfi, aki az Indexhez eljuttatott felvételen arról beszél, hogy megtámadja a rendőröket - tudta meg az RTL Klub Híradója.

Korábban rendőrként dolgozott az a férfi, aki az Indexhez eljuttatott felvételen arról beszél, hogy megtámadja a rendőröket - tudta meg az RTL Klub Hírdója. A 38 éves vecsési férfit már elfogták és ki is hallgatták. Azt vallotta: pénzt kapott azért, hogy beszéljen a videón.

Jármy Tibor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a férfi elismerte, hogy ő szerepel a felvételen és azt is hozzátette, hogy erősen ittas állapotban volt. Fegyvert, lőszert egyébként nem találtak nála.

A felvételen rajta kívül még beszél egy fiatal is, aki arcát egy sállal takarja el. Már őt is azonosították, de még nem fogták el.

Forrás: hirszerzo, FH

Basahalom boulevard 2004.09.28. 17:53:18

Akkor ezek szerint elmaradt. Talán érdektelenség okán? Pedig még én is besegítettem a szervezésbe.

Razide 2004.09.28. 17:53:18

Miféle tüntetés? Csak békés járókelők voltak a Bika környékén.

Basahalom boulevard 2004.09.28. 17:53:18

Sajátos update: a megyei napilap portálja letakarította a tüntetésre toborzó anyagát, helyébe - ugyanarra a hivatkozásra - a pénzügyminiszteri látogatásról szóló tudósításukat illesztették.
süti beállítások módosítása