#468

István király balhéja

 

Inkognitóban írta, majd a végén leleplezte magát.

 

Jelentős rajongói tábort vonzott, de durva gyűlölködéseket is kiváltott az István király naplója című blog, ami közel félszáz részben szórakoztatta, gondolkodtatta, hergelte olvasóit. Szerzője, aki az utolsó fejezetig titkolta valós kilétét, február 19-én, hétfőn 16 órától lesz vendége a Blográdió következő műsorának a Szóla Rádió hullámhosszán (interneten is hallgatható).

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr31243808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avie 2004.09.28. 17:53:18

Nagyon szépen köszönöm a wiw-es emlékeztetőt!!!:)Hallgatni fogom:)

Myrtille 2004.09.28. 17:53:18

Szia!
Örülök, hogy lesz. Nagyon szerettem olvasni. Király volt!:)

Agoston Tibor 2004.09.28. 17:53:18

Rendőr volt az internetes felvételen fenyegetőző férfi
2007-02-14 20:56 Jobbik.Net

Korábban rendőrként dolgozott az a férfi, aki az Indexhez eljuttatott felvételen arról beszél, hogy megtámadja a rendőröket - tudta meg az RTL Klub Híradója.

Korábban rendőrként dolgozott az a férfi, aki az Indexhez eljuttatott felvételen arról beszél, hogy megtámadja a rendőröket - tudta meg az RTL Klub Hírdója. A 38 éves vecsési férfit már elfogták és ki is hallgatták. Azt vallotta: pénzt kapott azért, hogy beszéljen a videón.

Jármy Tibor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a férfi elismerte, hogy ő szerepel a felvételen és azt is hozzátette, hogy erősen ittas állapotban volt. Fegyvert, lőszert egyébként nem találtak nála.

A felvételen rajta kívül még beszél egy fiatal is, aki arcát egy sállal takarja el. Már őt is azonosították, de még nem fogták el.

Forrás: hirszerzo, FH

Razide 2004.09.28. 17:53:18

Igen, hiányoltam már a Blográdió-féle bejegyzéseket, mert sosem tudom, hogy mi lesz, aztán ha kihagyom, sem tudom, mit hagytam ki. Ez érdekes interjúnak néz ki.
süti beállítások módosítása