#528

Állja a graffitit

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr74243738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aki ezt komálja 2004.09.28. 17:53:18

szerintem aki ide jön a nagyállomásrol az elfelejti az aluljárot megnézni a vonatleszállás utáni sokktol hogy a hajléktalanok telszarják és hugyozzák a részleget a romák lehuzzák a gyanutlan utasokat 300 ftért is mit nekik már a falfirka..ha a város okosabb lenne akkor ojan kompromisszumot kötne valahogy a ténykedö fiatalokkal amelyek talán oda vezetnek hogy a graffiti és társmüvészeti ágazatai helyet kapjanak valamijen formában a városképben a vonalas telefon társaság budapesten STREET ART művészeknek pályázatot hirdetett ki a telefon dobozok "megszépitésére"...ha az aluljároban kapnának ijen lehetöséget ezek a "fiatalok"nemigen lenne annyira összeronditva mint most(annyira mivel hülyék mindenütt vannak)sajátkeikben pedig a hierarchia nagyobb úr mint a rendörség és a város fenyegető igérgetései.....

Zsigeri Suszter 2004.09.28. 17:53:18

Az 'új' főtér közvetlen környezetében is több olyan hely van, amit csak szégyellni lehet.
Nem értem, hogy a posta-átjárót miért nem lehet pl. rendbehozni?
Ha már állandóan ránk figyel az ország...

kosalander 2004.09.28. 17:53:18

az a nagy probléma, hogy a város egyetlen aluljárója nincs akadálymentesítve, nem lehet használni pl. kerekesszékkel.
ha lenne a lépcső mellett lejtő, akkor motorral is le lehetne menni falfirkát mosni, és akkor a takarításban lehetne számítani a modemes tárlatnéző goj motorosokra.
süti beállítások módosítása