#597

Marhakeresőben

Nem oly egyszerű ám egy állatot megtalálni az állatkertben. Különösen angolul.

A nagy videómegosztón böngészgetve akadtam rá a szlovén ifjak vidám csapatára. Több mozgóképen is rögzítették debreceni élményeiket, merthogy eljöttek hozzánk, hogy szurkoljanak az övéiknek az U23-as atlétikai EB-n. Szép dolog. Nekünk meg jó. A legilletékesebbtől tudjuka sporteseményt a város ugyan 90 millió forinttal támogatta, de nagyon megérte, mert az eseményről Európa-szerte készült tudósításokban mindenhol megemlítik Debrecen nevét, ez a reklám pedig jóval többet ér, mint bármilyen városmarketing.

És íme. Nem csak a profi média emlegeti Debrecent, hanem a privát zsurnalizmus is. Például a kedves szlovén ifjak, akik két versenyszám között ellátogattak a debreceni állatkertbe állatnézőbe, mi másért... Minden bizonnyal az EB kabalafigurájának élő modelljét keresték, de az alábbi videóból úgy tűnik, hiába. Idegenforgalmi főszezonban, egy nemzetközi sportverseny ideje alatt, közel az EB helyszínéhez nem tudtak angolul boldogulni. És ezt most az egész világ láthatja a videómegosztón. Ingyen van. Viszi a város hírét.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr11243642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abel 2004.09.28. 17:53:18

En mondjuk azt is megkerdeznem, hogy mit csinal a sok ifju titan a diplomajaval, amit csak nyelvvizsga megszerzesevel kaphatott meg... A tapasztalataim azt mutatjak, hogy nagyjabol senki nem kepes ertelmes modon angolul tarsalogni kulfoldiekkel - nem csak egy jegyszedo neni az allatkertbol. Szerintem ez a kerdes nem intezheto el marketinggel - bar ami a "csodalatos" logo es egy allatkerti "kulonkiemelt" szurkemarhabemutato (a vbidejerelegalabb) osszekoteset illeti, erre mondjuk gondolhatott volna valamely szekerto (?) elme...
(bocs, hogy nincsenek ekezetek)

hlktalan 2004.09.28. 17:53:18

Hehe!
Mondja már meg valaki, hogy mi a jó fészkes fekete fenét csinál az a sok marketinges a városházán meg a holdingban!
süti beállítások módosítása