#599

Papírevő majom és reptéri tombolás

A kánikulára való tekintettel ma semmi mélyebb üzenet, csak két videó. Basahalom light.

Egyre szaporodnak a Debrecenhez kapcsolódó videók a legnagyobb megosztón. A legfrissebb termésből íme kettő.

Az első még az U23-as atlétiaki EB-n készült, ezúttal nem szlovén drukkerekhanem német sportolók látogattak el a debreceni állatkertbe, ami immáron kétségtelenül centrális helye a debreceni sportturizmusnak. A germán ifjak valószínűleg nagymértékben hozzájárultak a helyi majomállomány megtizedeléséhez.

A második videó honi gyártás, az Airport Debrecen mellett található volt szovjet katonai épületek önkéntes rombolói készítették saját ténykedésükről. Milyen jó, hogy a megszálló erők másfél évtizeddel ezelőtti távozása után ezek a roncsok még 2007-ben is szolgáltak – a tombolók kedvére. Debrecen full service.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr35243640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hlktalan 2004.09.28. 17:53:18

Nem lehetne tököncsípni ezt a germán sportoló gyereket, aki pusztítja a debreceni vadállományt? A bizonyíték megvan, lehet azonosítani is. Kapjon már a fejéhez a marhája!

Rezmuves 2004.09.28. 17:53:18

Még, még több u23-ast akarok látni az állatkertbe! Kiráj!
A reptírt mígiscsak hasznocsíccsák, ugyi!?

Razide 2004.09.28. 17:53:18

Jóravaló Ku-Klux-Klánosok lennének ezekből a srácokból. Vagy felszabadító katonák. Vagy politikusok.
süti beállítások módosítása