#607

Híradó – máskép(p)?

 

Ahol nincs konkurencia, ott csorbul a demokrácia. Ott nincs esélye a tájékozódás szabadságának. Ahol van, ott lehet.

 

A debreceni médiát rendkívül egészségtelen viszonyok jellemzik (egyetlen napilap, burjánzó önkormányzati propagandasajtó stb.), nem részletezem, volt itt erről elég szó, lesz is. Ezen változtatni nem pusztán üdvös cselekedet egy demokratikus országban, városban, hanem üzleti sikerrel is járhat. Van ugyanis igény alternatív tájékozódási lehetőségekre. Bár mostanság nem szívesen hallják ezt azok a jelenlegi városvezetők, akik egykoron ugyan tettek a rendszer megváltoztatásáért, közel húsz éve még nélkülözhetetlennek tartották a sajtó szabadságát, ma pedig médiamonopóliumok langy melegében szeretnek lubickolni. Lelkük rajta.

Hivatalosan hétfőtől új hírműsort láthatnak a helyi tévénézők. Az önkormányzati tulajdonú városi televízión kívül immáron a magánkézben lévő Alföld TV is szolgál napi híradóval hétfőtől péntekig 19 órától.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr23243629

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: best homeopathy doctor 2018.01.24. 13:17:56

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lindli 2004.09.28. 17:53:18

Még mindig jobb mint a DTV.
süti beállítások módosítása