#609

Magabiztos zakó

Az online sajtó. Meg a játékvezető lőcse.

A DVSC első BL-meccsén kikapott itthon a svédektől. Szomorú a tény. Aki látta a mérkőzést, az tudja, miért. Aki nem látta, az esetleg visszaolvashatja a meccs előtti cikkeket arról, hogy miért fog győzni a Loki. Aztán meg a meccs utániakat arról, hogy miért veszített. Időhiányos és érdektelen olvasók csak a cikkek címeit fussák át, majd Avie néhány soros összegzését. Hogy legyen képük.

BEFORE:

Igenis van magyar futball

Kedvező előjelek: sérültek a Loki BL-ellenfelének legjobbjai

Közel sem sztárcsapat a Loki BL-ellenfele

Sérülések zavarják az Elfsborg felkészülését

Magabiztos Loki-siker a BL-főpróbán

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr23243623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icolicom 2004.09.28. 17:53:18

Csak figyeljétek meg az ezerfejű cézárt, ha a Loki mondjuk 2:1 -es győzelemmel túljut az Elfsborgon...
Lesznek tirádák, repülőtéri fogadás Kósa Kán vezetésével, lehet, hogy még olyan igéret is elhangzik, hogy irgum-burgum; olyan 20 ezres stadion lesz itt két éven belül, hogy MU itt akarja majd játszani a nemzetközi meccseit...Még jó, hogy egyébként Igazmondó Kósa Kán soha nem tett ilyen igéretet, mert ő nem egy hazug politikus.

Obszi 2004.09.28. 17:53:18

"tegnapelőtt azt láttam, ahogyan a focit újra megszégyeníti és újabb, eddig felfedezetlen szintekre süllyeszti országom kiemelkedően legjobb csapata."
http://all-i-see.blogspot.com/2007/08/debrecen-elfsborgrl.html

SM 2004.09.28. 17:53:18

Fáj a vereség, de ez a realitás.
Hiányzott már ez a pofon, mert a fiúk nagyon "elszálltak" , de ha igazán akarnak győzni, kint még megtehetik....?

b.é.g. 2004.09.28. 17:53:18

A magyar "profi" foci közpénzből való finanszírozása pártállami örökség, de ma már a politikusok önérdekeit szolgálja. Azért kell az adófizetők pénzéből nyomni Szimát, hogy bajnokavatáskor Lajos király nyakába újabb aranyérmet akasszanak, éljeneztesse magát a róla elnevezett téren, és feldobálják a levegőbe a hálás focisták. Ezeket az ünnepeltetéseit nagyon szereti, a szerénység meg sose volt jellemző rá.
Ha nyer a csapat, akkor ott villog a tömegben meg a médiában és az öltözőben, ha veszít, akkor meg elsunnyog. Nagy politikus.

Marosán 2004.09.28. 17:53:18

na de cicamica ... mennyi adot fizetsz te be a városnak ?

cicamica 2004.09.28. 17:53:18

Csak azt nem értem -még mindig nem-, hogy miért kell az én pénzemből támogatni a Lokit mint Lajcsi cirkuszát, és SzimaG.vállalkozását?
süti beállítások módosítása